LITE BILDER!

Undrar vad som döljer sig i mikron?
Vad syrran larvar sig
Om jag ligger riktigt fint så kanske jag får något gott
Nu är vi så mätta så nu kommer vi sams.
Katterna fick både räkor och fisk igår, så de var väldigt glada och nöjda med tillvaron. Det var skönt att vara ledig igår. Idag jobbar jag kväll, så då är katterna ensam. Gör tre rätter som jag jag ska lägga i frysen idag.
Vädret är lagom kallt. Ha det så gott. See You!
 
 
 

LEDIG!

Hej därute. Idag så har mamma varit här och vi gick på Dollar Stores och handlade. Jag köpte bland annat matlådor som jag behöver till jobbet. Imorgon ska jag göra en god fläskgryta och fiskgratäng. Det har varit skönt att vara ledig och det har varit soligt ute, ikväll så ska jag och sjunga med kören. På söndag så ska jag uppträda med de. Hoppas att ni alla får en bra dag. See You!

GÅRDAGEN!

Hej därute, idag ska jag gå på min arbetshelg. Vädret är mulet, men det är inte så kallt. Igår så var jag och skulle hämta kattsand till katterna, det är en bit att gå men jag hade ju min dramaten. När jag kom hem och skulle trycka ner hissen så kom den inte fast jag väntade länge. Till slut så fick jag släpa den tunga dramaten uppför trapporna. Då såg jag att det fastnat ett litet gruskorn , samt att hissdörren stod på vid gavel högst upp i trapphuset. Då blir man glad. Nåja, jag fick ju kondition med kombinerad styrketräning på köpet. På eftermiddagen var jag och skulle handla lite. När jag kom hem från affären så hade jag köpt en TV- serie samt godis. Så jag lade mig för att titta på serien. Sedan blev jag så trött att jag somnade. Lägger ut lite bilder från igår. Hoppas att ni alla får en skön dag. See You!
 
Vem är det som gömmer sig under madrassen?
Kan det vara Lufsen.
 
 

LEDIG!

Hej därute. Idag så är jag ledig, men jag är så vansinnigt trött. Men jag ska gå en promenad till djuraffären och köpa kattsand som jag har lagt undan. Sedan så har jag andra ärenden idag, så jag får ta det lugnt. Igår var det -13 grader när jag promenerade mellan vårdtagarna och idag är det - 1.4, det är skillnad det. Inte undra på att folk blir sjuka. Hoppas att ni alla får en trevlig dag. Kram. See You!

SÖNDAG!

Var på gudstjänst på förmiddagen och sedan så har jag tvättat på morgonen. Besöket hos min mamma igår var jättetrevligt och pizzan blev jättegod. Var på COOP och köpte varmkorv med bröd, för man fick grillkorv billigt. 
Det snöar ute men är inte så kallt. Imorgon så jobbar jag förmiddag och sedan så ska jag gå på djuraffären och hämta ut två kattsandspåsar. Då får jag motion. Här kommer lite bilder från igår. Ha det gott, See You!
 
Kan ni gisssa vem det här är?
Min mammas katt
Tavlan som jag sydde till mina föräldrar
Så här blev en annan tavla jag sydde
En gammal klocka
En gammal lampa
 
 

SKÖN HELG!

Hej igen. Nu har jag fått tillbaka styrkan. Jag ska börja rida om ett år, det är nämligen ca 1 års väntetid. Det ligger inte så långt från där jag bor och kommer att vara på tisdagar. Det ska bli roligt. Jag har ridit för 20 år sedan, då fick jag den högsta hästen. Det tog lång tid innan jag ens kom mig upp på sadeln, då var jag sjöblöt i svett. Jag gick bara några gånger sedan slutade jag. Men nu ska jag som sagt ta upp det igen. Det är så roligt att hålla på med djur. I helgen är jag som sagt långledig. Igår så hade jag besök av en kompis, jag hade gjort en gryta som bestod av brynt karre samt färdig grytblanding med grön curry. Det blev gott. Sedan var jag och klippte några vidjor och var och handlade. Idag så ska jag till mamma och hälsa på. Hon ska bjuda på pizza, det blir gott.
Hoppas att ni alla får en trevlig och skön lördag. Ha det gott. See You!
En pizza jag köpte på Oregano, den var god. Rymdes inte på tallriken.
Ibland kan vi hålla sams.
Måste morsan vara framme med kameran, man får då aldrig vara ifred.
Om jag lägger mig bland gosedjuren kanske morsan inte ser att jag är här.

TRÖTT OCH SLUT!

Hej därute, är så trött och slut och har ingenting speciellt att skriva om, så jag återkommer på lördag kväll, då har det hänt en del och förhoppningsvis har jag tagit lite bilder. Kram, See You!

KÖRSÅNG!

Hej därute. Vädret har varit kallt idag men det har varit soligt. Slutade tidigt idag. Har varit på körsång ikväll samt ser lite på Idrottsgalan. Hoppas att ni får en trevlig kväll.See You!

MING PALACE!

Hej därute, idag så har jag storstädat lägenheten och ikväll så var jag med kören och åt på Ming Palace, det är en kinarestaurang här i Boden.Vi satt länge och pratade och hade det trevligt. Jag åt en jättegod middag och en god efterrätt. Körens förening bjöd på allting. Nu ska jag bara mysa med kissarna. Imorgon så ska jag på gudstjänst sedan blir det väl till att vara hemma och ta det lugnt. Till veckan så jobbar jag förmiddag fram till fredag då jag går på 3 dagars långledighet. Hoppas att ni har det trevligt. See You!

JUSSI BJÖRLING OCH BIRGIT NILSSON!

Hej därute, idag jobbar jag 13 till 22, det sker bara en gång på fem veckor. Inatt klockan 3 så vaknade jag av att Lufsen hade lite konditionsträning när han galopperade några varv runt i lägenheten. Jag hychade honom och somnade om. Idag har jag ringt och hört mig för om lite priser hos veterinären, jag ska ge katterna vaccination mot kattsnuva och kattpest. Tur att det ligger nära, mamma ska komma då och skjutsa mig och katterna dit. Det brukar bli duettsång av Jussi Björling och Birgit Nilsson. De tycker nämligen inte om att åka bil. Det snöar ute och blåser idag,ett hederligt norrbottniskt vinterväder med andra ord. Jag minns när jag var barn, då det var snö ibland upp till halva fönstret då det hade drivit. Jag bodde i lägenhet med ett litet porttak. När de skottade snön så brukade jag och mina kompisar klättra upp på taket och hoppa ner i den mjuka snödrivan. Det var tider det.
 
Köpte mig ett par nya broddar i förrgår som jag gick med när jag jobbade. De satt jättebra, plötsligt känner jag hur det börjar släppa från ena foten. Det var inte så roligt. Den sortens broddar brukar sitta bra på mig. Nåja, jag får väl hålla utkik så de inte släpper i fortsättningen. På lördag så ska jag ut och äta med kören, det blir roligt. Köpte sushi igår efter jobbet så nu får jag snåla med pengarna så de räcker. Köpte en massa kattmat igår under lunchen. Mannen som stod bakom mig i kön var road. Hoppas att ni får en skön dag. See You!

TÄNKVÄRDA ORD!

Hej därute. Igår så började jag sjunga i kören igen efter juluppehållet. Det var trevligt. Gick en sväng på stan på förmiddagen. Då fick jag syn på en fin tavla på Gilla som jag bara ville köpa. Sedan gick jag in i en annan butik och köpte mig ett bokmärkesalbum och bokmärken för de var så fina. Okej, jag vet att jag är 46 år men det gör väl ingenting om man sysslar med en hobby som man tycker om. Idag så börjar jag jobba igen efter min sjukskrivning. Jag känner mig taggad. Vaknade pigg och glad på morgonen så  jag kommer nog få en underbar dag idag också. Hoppas att ni också får en skön dag. See You!
 
 

LJUVLIG MÅNDAG!

Hej därute. Idag är jag ledig för jag har ju jobbat i helgen. Imorse åt jag fräscha vitlöksbaugetter med räksallad till morgonkaffet. Idag så ska jag nog bara ta det lugnt, kanske gå en vända på stan. Sedan ikväll så ska jag ju börja sjunga i kören igen för terminen. Det blir roligt.Igår så kom min mamma på besök, och då gick vi bland annat och skar några vidjor till katterna med min nya sekatör. Det var mysigt sken ute för det var innan det blev mörkt. Sedan så lekte jag mycket med katterna för de tyckte om pinnarna som jag skurit. Hoppas att ni alla får en skön dag. See You!

HELT SLUT!

Hej därute. Mina katter har busat efter att jag kom hem från jobbet. Sedan har jag tittat på Tour de Ski och det var roligt att se Charlotte Kalla lyckas ta sig upp på pallen. Naturligtvis var ju även Stina Nilsson bra. Imorgon får jag mest troligt besök efter jobbet. Nu så ska jag bara mysa med katterna. See You!

NU ÄR GLADA JULEN SLUT SLUT SLUT!

Hej därute, idag så har jag städat ut julen samt gjort färdiga matlådor. Det har tagit mig heeeela dagen. Så jag kan inte påstå att jag har haft lite att göra. Men ack så skönt att jag äntligen är färdig med allt. Det blev så fint och ombonat. Katterna har varit med mig och nu ikväll så kom de personligen och hämtade mig när jag höll på med disken. De är slut de också. Hoppas att ni har haft en bra dag. See You!
Måste ju se till att morsan hänger gardinerna rakt.
Det är jobbigt att städa.
Jag känner mig väldigt nöjd iallafall.
En liten bebis som knorrat mest hela dan.

JELLY BEANS!

Hej därute. Idag frossar jag i karameller och godsaker. Dricker ur min mugg från Indiska och njuter av en vacker men kall dag. Imorgon så är jag ledig för jag jobbar helgen. Jag ska förklara varför jag skriver om Jelly Beans.
När jag var bortbjuden hos en bekant under nyår så hade hon köpt en påse med karamellbönor. Det är 20 olika smaker och de är vansinnigt goda och begärliga. Hmmm. Man tar en näve i taget för att de är så små. Imorgon så ska jag inte vara ute för de har lovat 25 grader kallt. Då ska jag istället göra köttfärssås och egna köttbullar som jag kan frysa in och ta med till jobbet när jag börjar gå min rätta tid nästa vecka. På måndag så ska jag börja sjunga i kören igen, det ska bli roligt. Annars så har jag inte gjort så mycket idag sedan jag kom från jobbet än suttit framför datorn och kammat mina tigrar. Ha en bra dag, See You!

Lite Shoppingbilder!

Det är ingen kloklippare om ni trodde det.
Nu vet ni vad jag tittar på.
 

SHOPPING!

Hej därute, idag så var jag ute med mamma på stan i Luleå. Hela 4 saker shoppade jag. Det var trevligt. Det har varit lite kallt ute, men det har varit halkigt. Mamma och jag åt lunchbufee på en restaurang sedan så gick vi omkring lite grann.Jag köpte bland annat en stor mugg på Indiska samt Sloggitrosor. Sedan så köpte jag 2 kuddvar med Lodjur och de fick jag för halva priset. Imorgon så jobbar jag förmiddag. Lägger ut lite bilder imorgon för det är strul med tekniken. Ha det gott, See You!
 
 

RSS 2.0