AKTIV OCH TREVLIG LÅNGLEDIGHET!

Hej, i fredags då jag var ledig så bakade jag bullar som jag inte har gjort på något år. På en del satte jag chokladspån som blev över sedan i julas. De blev faktiskt riktigt goda. På onsdag kom en arbetskollega på besök på kvällen. Vi satt och pratade ett tag och jag bjöd på tårta som jag hade hemma.
Igår så bakade jag syltkakor, roligt när man lyckas med något trevligt som man tyckt ha varit svårt förut.
Senare på kvällen så hade jag bokat ett bord för 1 person på en kinarestaurang och då blev det plankstek. Jag använde min check som jag fått av kommunen så det blev lite billigare. Gott var det.
Idag så kom samma arbetskollega till mig och då bjöd jag henne på frasvåfflor med stenbitsrom, creme fraiche, rödlök samt vitlök. Det var så gott. Hon hade med sig tidningar från illustrerad vetenskap som jag fick läsa. Avslutar inlägget med lite kattbilder samt frasvåfflorna. See You!

OMMÖBLERING IGEN!

Hej därute, i slutet av förra veckan så blev jag sjuk och har stannat hemma från jobbet. Skulle ha jobbat ikväll men blir hemma idag också. Förra tisdagen innan jag skulle börja jobba kväll, så flyttade jag bokhyllan i vardagsrummet. Sedan så satte jag soffan där bokhyllan stod. Rummet blev större. Mitt glasbord som jag har haft i köket ställde jag framför vardagsrumsfönstret. Det blev så snyggt.
I köket satte jag tillbaka kökssoffan och bordet med stolar. Det blev gemytligt. Man känner att man trivs när man äter där. Jag hann precis möblera färdigt och göra mig iordning innan jag skulle jobba.
I helgen så ska jag boka ett bord på Ming Palace och då så ska jag nyttja en check som vi fått av kommunen på 150 kronor. Då så funderar jag på att beställa något alldeles extra, samt efterrätt med friterad ananas. Igår kväll blev jag på bushumör och klädde dockan jag har samt grodan Kermit och en teddybjörn med kläder som jag hade som liten. Katterna tyckte att det var intressant.
Önskar er alla en fortsatt trevlig vecka. Ha det gott, See You!

NY HÅRFÄRG!

Hej därute, idag så har jag färgat håret och klippt mig. Jag bestämde mig för att ha en ny färg. Blev violett, men håret ser mörkare ut så jag är nöjd. Sedan så köpte jag ett skum som frisören lägger i håret. Det är lite dyrare men luktar gott och ger håret den volym som jag vill ha.
I helgen så har jag jobbat, det har varit mycket snö men samtidigt så tycker jag att det är mysigt. I lördags kväll när jag gick hem från jobbet så började det vräka ner snö och man fick plumsa lite. När jag kom hem från jobbet igår eftermiddag blev jag lat och beställde hem 1 pizza och tacos. Sedan satte jag mig framför TV:n och tittade på en av filmerna med Nils Poppe som jag har beställt.
Jag köpte mig även en ny mössa i veckan och den är skön och svart som jag tycker om. Satt och tittade i gamla album och lägger ut 2 bilder från mitt bröllop med mannen som jag inte längre är gift med från 2004. Lägger även upp lite bilder från den gångna veckan också. See You!

NYÅRSAFTON!

Hej därute, på nyårsafton jobbade jag. När jag kom hem så åt jag lite gott framför TV:n. På fredag så gjorde jag två färdiga maträtter, kalops och lasagne. Sedan så tittade jag på Ivanhoe. Igår städade jag bort julen, och det blev så ljust och fräscht i lägenheten. Lägger upp lite bilder först från nyår:
Jag gick även sväng på stan igår och handlade, köpte bland annat en fin inbunden bok med sagorna från Walt Disney som visas på julafton. Det är fina färgbilder i den. Sedan så är det roligt att ha den.
Sedan så gick jag in på en affär och köpte mig en ny fönsterlampa till sovrummet. Den förra hade jag slagit sönder av misstag. Köpte först stommen, sedan när jag kom hem insåg jag att jag blev tvungen att gå tillbaka och köpa glödlampan som hörde till, den är verkligen modern. Skaftet är i trä:
Idag så ska jag bara ta det lugnt, är mycket nöjd med min ledighet. Har förresten beställt en samlarbox med 8 filmer med Nils Poppe från Fredriksdalsteatern. En föreställning tycker jag extra mycket om och den heter Blomman från Hawaii. Under det senaste halvåret så har jag haft minnen från min barndom som har varit mysiga. Det kanske blir så när man fyllt hälften till 100.. Med tanke på att jag under min sommarsemester också träffade både barndomsvänner som jag växt upp med och umgåtts med under min barndom, samt andra som jag umgåtts med under åren. Det var lite speciellt. Nu är det ett nytt år och nu blir det förhoppningsvis ett bättre år. Avslutar med bilder från rummen när jag städade bort julen. Ha det gott. See You!

RSS 2.0