HOPP OM FÖRBÄTTRING!

Hej därute, på söndag så är det ju första advent. Jag är ju sjukskriven tom 2 december och det är tur det. För gosse vad jag har varit sjuk. Men vänner och bekanta har hört av sig och frågat hur jag har mått och det har verkligen värmt. Man behöver verkligen stöd och uppmuntran då man har drabbats
 
Man har stundtals haft ångest och känt sig väldigt ensam. Då har ett samtal betytt så mycket.
Jag har sovit en del och vilat. Jag är inte helt frisk ännu, men jag är på bättringsvägen. Så det är på väg åt rätt håll. Det är så skönt att kunna ligga kvar i sängen då det har värkt i lederna och man har känt sig svag. Katterna har muntrat upp mig. Idag på eftermiddagen så tittade jag på en trevlig film.
Hoppas att ni alla har haft det bra, önskar er en fortsatt trevlig vecka. See You!
 

CORONA!

Hej därute, gör ett snabbt inlägg. I tisdags började jag känna mig förkyld och dålig. Var och gjorde ett Covid 19 test igår på morgonen. För en dryg timme sedan ringde en läkare från Sunderbyn och bekräftade att jag har fått Corona. Han sa att jag inte får gå till jobbet inom de 14 närmsta dagarna. 
Sedan om jag är symtomfri i slutet av denna vecka så ska jag gå om 10 dagar och ta ett nytt prov. Är jag då smittfri så kan jag gå och jobba igen efter 2 veckor. Han sa även att jag måste isolera mig och får inte gå ut.
 
Jag har de närmaste dagarna haft både feber och värk i lederna, men än så länge så har jag inte haft svårigheter att andas. Känslan har varit hård influensa, men i dagsläget känner jag mig piggare. Så jag försöker att hålla modet uppe. Så det blir till att beställa hem mat från nätet och så ska en vän till mig handla ut kattsanden. Så det problemet är ju redan löst. Katterna måste vara överlyckliga. Återkommer med en lägesrapport senare i veckan. Sköt om er och må så gott. See You!
 

PEPPARKAKSHUS OCH LÅNGLEDIG!

Hej därute, nu så är jag äntligen ledig i 3 dagar och det känns skönt. Idag när jag var och handlade på morgonen efter att jag först hade sovit ut så köpte jag ett Pippi Långstrumpshus. Jag har aldrig i hela mitt liv satt ihop ett pepparkakshus. Jag köpte även färdig kristyr för att det skulle gå fortare. Det var lättare sagt än gjort att lyckas limma ihop gavlarna med kristyr. Men efter 2 1/2 timmes bök och gormande lyckades jag äntligen få fast huset. Eftersom katterna inte kan äta choklad så blev det snö på taken, i form av bomull. Här så har ni resultatet. Blev själv ganska nöjd med det.
 
Jag åt pizza till lunch och Grandiosa hade ett nytt recept på vitlökssås som man skulle värma bredvid pizzan. Den var mycket god. Nu har jag suttit en stund framför TV:n och ätit lite gott.
Jag kom på idén att sätta 2 ledljus i pepparkakshuset, och gosse så mysigt det blev.
 
För en stund sedan så var Lufsen inne i köket och jag hörde ett konstigt raspande ljud inifrån köket.
Jag anande ugglor i mossen, och när jag kommer in så sitter han och slickar febrilt på staketet till pepparkakshuset. De har fått fisk idag men det börjar väl vara dax för utfodring igen antar jag.
Lufsen kan allt vara lite trotsig som sin syster. Tycker det är mysigt nu när det närmar sig advent.
Snart så får man sätta upp julgardiner i kök och sovrum, samt sätta fram julsakerna. 
 
Julen kommer ju inte bli som andra jular, för corona. Det blir till att fira julafton ensam, men det är jag van vid eftersom jag jobbat många julaftnar i mina dagar. I morgon så har jag tvättstuga.
Önskar er alla en Skön Helg trots ökad coronasmitta. See You!
 
 

LAT LÖRDAG OCH ÖRSPRÅNG!

Hej därute, i helgen så är jag ledig, och det känns så skönt att bara kunna slappa och ta det lugnt.
Så i morse gick jag på affären och inhandlade lite godis samt ostbågar och chips. Sedan så gjorde jag en efterätt, nämligen den som jag lade ut recept på i början av veckan. Var meningen att jag skulle uppträda med kören på torsdag men det hade blivit alldeles för stressigt, så jag avstod.
I går morse hade jag fått ont i höger öra samt att det slog lock. Jag gick och jobbade i allafall för jag kände mig inte sjuk. Sedan gick jag och lade mig 20:00 och sov till 4 i morse.
 
Idag så har jag som sagt bara tagit det lugnt, roade mig i eftermiddag med att fota av från filmen Madicken på Junibacken. Hon är så vansinnigt söt. Önskar er alla en fortsatt trevlig helg. Lägger  ut lite bilder från den gångna veckan, See You!
Lufsen i bustagen i går kväll
 

INTRESSANT DAG!

Hej därute, i helgen har jag jobbat. Det har ju varit allhegonahelg och det har varit fint på gravarna.
Igår när jag kom hem från jobbet så gick jag förbi kyrkogården där jag bor. Det såg ut som en stad, och då kom jag att tänka på när jag och en kompis flög ner till Paris 2008. När vi gick ner för landing så hade de släckt ner i planet och när man tittade ut genom fönstret i planet så såg man alla ljusen över Paris.
 
Idag så var jag och klippte mig och färgade håret, efteråt gick jag och hälsade på en arbetskollega och blev bjuden på violte, det var så gott. Jag
 
ändrade frisyren lite grann. Jag blev nöjd.
 
När jag satt hos frisören så hittade jag ett gott efterätts recept i en tidning:
 
                                        Päron med mintchokladmousse.
 

RSS 2.0