SAKER SOM JAG KÖPTE I STOCKHOLM!

Hej därute, lovade ju att lägga ut bilder på saker som jag inhandlade i Stockholm. Håll till godo.
En handväska i form av ett kattansikte.
En nyckelring från Buskowskis
En väska till
En glob med snö och melodi till med isbjörnsmamma med ungar.
En bok med Katten Gustav inom sporten.
En ask med läppglans, läppliner och läppstift.Får fota innehållet en annan gång.
En kanin som lutar sig mot en morot. Det man handlade gick till välgörenhet.
Köpte även en tunika som gick i blått och var snygg i en butik i Gamla Stan, jag får lägga ut den senare. Pengarna där gick också till utsatta i Nepal. Köpte även en sak till mamma som tack för att hon tagit hand om mina katter när jag har varit borta, de pengarna gick även de till välgörenhet så det var ju bra.De sakerna var gjorda av återvinningsmaterial. Det fanns väldigt fina saker där.

STOCKHOLM!

Hej därute, i helgen så åkte jag med några av mina körmedlemmar ner till Stockholm.
Utsikt från fönstret. Planet var försenat en timme på grund av snöfall i Stockholm. När vi landat så tog vi Arlanda Express till Centralen. Sedan gick vi till hotellet som heter Qeen´s och ligger mitt i stan. Vi skulle få våra rum vid 3 tiden. Vi var hungriga och gick på en restaurang som låg mitt emot.Där åt jag någon biff med potatis.
Sedan delade vi på oss och gick på stan för att kolla i affärer.
Jag köpte bland annat läppglans och något läppstift som låg i en udda burk.
Senare på kvällen så gick vi och åt på en libanesisk restaurang en bit där ifrån. Det var god och spännande mat.
Morgonen därpå, så åt vi frukost, som var väldigt god. Solen sken ute och jag och min rumskompis bestämde oss för att promenera in till Gamla Stan. Där handlade jag mycket den dagen må jag säga.Men innan vi gick dit så passerade vi en butik som låg på en tvärgata. Den hette vete katten, var bara tvungen att fota det de gjort av vete.
Jag bjöd min rumskompis på fika, sedan gick vi en stund till i affärer. Vi stötte på lite Norrbottningar också, det var trevligt. När vi sökte efter ett speciellt fik som de flyttat fick vi hjälp av en man som kunde allt om Gamla Stan. Senare på kvällen samlades vi alla och åt på en trevlig Thailändsk restaurang. Det var buffé med bland annat sushi och thailändsk mat. Det blev väldigt mycket blandning vilket skulle visa sig senare på kvällen.
Efter att vi suttit en bra stund och myst, gick vi alla till Oscarsteatern för att se musikalen Så som i Himlen med bland andra Björn Kjellman, Malena Ernman och Dan Ekborg. Det var väldigt bra de sjöng och det var bra spelat. Efter ca 1 1/2 timme så var det en 25 minuters paus. När vi gick tillbaka och satte oss började jag må fruktansvärt illa och fick ett gallstensanfall. Kunde inte komma mer olägligt. Försökte att hålla mig från att kräkas( Ursäkta detaljerna.). Men det blev bara värre fast jag försökte djupandas.Till slut sa jag åt en som satt bredvid mig som sanningen var och jag frågade om dörrarna var låsta, vilket de ju inte var. Det kändes ytterst pinsamt och skamligt att behöva lämna lokalen mitt under pågående föreställning. Men det var en sådan skön känsla att få kunna gå ut och vara ifred när jag inte mådde bra. Jag bad de som jobbade i receptionen om att få ett glas vatten och förklarade som det var. De var väldigt hjälpsamma och frågade om de skulle ringa efter någon. Jag frågade de hur länge det var kvar av föreställningen, och de sade 25 minuter. Så där satt jag i foajén och kallsvettades och mådde pyton de sista 25 minutrarna som var kvar. Men mina vänner från kören var förstående och frågade efteråt hur jag mådde. Sedan så gick de andra på en restaurang men då beslöt jag mig för att lägga mig och sova.
Igår så tog vi det ganska lugnt och förberedde oss för hemfärd. Det kändes skönt att få komma hem, men samtidigt så har det varit väldigt trevligt. Bortsett från incidenten på lördagskvällen. Här kommer lite mer bilder från Stockholm Imorgon lägger jag ut bilder på sakerna som jag köpt.. See You!
Hissen upp till hotellrummet.
Hotellfrukosten.
Det fanns en staty av en hund utanför en affär i Gamla Stan som såg naturtrogen ut.

ÄNTLIGEN LEDIG I 3 DAGAR!

Hej därute, idag har vädret varit väldigt kallt med isande kyla, det har gjort ont i ansiktet på ställen som man inte har kunnat skydda. Lufsen jobbar precis i detta nu frenetiskt med att försöka få fram mina små hörlurar som han råkade se mig ta fram ur min handväska när jag rensade den. I måndags så fick jag ju en film som jag hade beställt och den är jättebra.Vacker musik och bra dansare. I helgen så ska jag göra något jätteroligt, men avslöjar inget förrän måndag förmiddag. Då blir det mycket bilder och ett intressant inlägg.Lägger ut lite sommarbilder så här i bistra vinterkylan och önskar er alla en trevlig helg. See You!

SKÖNA MÅNDAG!

Hej därute, är äntligen ledig efter en tuff arbetshelg på många sätt. Att jobba i 25 till 28 graders kyla är inte så skönt även fast man skyddar ansiktet och klär sig mot kylan så gott man kan. Hoppas att det kommer lite snö nu i veckan. Har kokat fisk åt katterna idag, var bara ut en snabb sväng på affären och handlade. På fredag innan jag skulle jobba helg, så gick jag och lunchade med en arbetskollega. Jag bjöd henne på pizzan för hon har skjutsat mig några gånger till och från jobbet när vi har jobbat samma turer. Har köpt en film från CD.ON . Det är olika sagor skrivna av Beatrix Potter, och då är det dansare från kungliga engelska operan som har klätt ut sig till olika djur. Vacker musik till och fina kläder.Ikväll så ska vi börja sjunga i kören efter juluppehållet, det blir roligt. Hoppas att ni har haft en skön och mysig helg. See You!
Har ätit hamburgare till lunch som jag stekt själv.Det var mums.
Fjäsk
Men vad gör man inte för sina djur.
I väntan på fisk
Igår när jag kom hem från jobbet så smet jag in på pizzerian och köpte en pizza. Den var så god.
Visst lyser lampan fint.

FULL RULLE!

Hej därute, i helgen var min mor på besök. Då gick vi bland annat till Röda Korset.. Fann både en ny tekanna med gräddkanna. Jag och blått ni vet. Min tesil passar precis i kannan.
Sedan så fick jag syn på en bordslampa i forma av en sköldpadda, jag kunde bara inte motstå den. Visst är den söt:
Annars så har jag jobbat dessa dagar. Idag så har jag varit ledig för jag jobbar i helgen. Då passade jag på att städa samt göra färdiga matlådor med köttfärssås, köttbullar samt fiskgratäng. Just nu är det väldigt kallt - 20 grader. BBrrrr. Men bara man klär sig ordentligt så går det ju bra. Tack alla för era kommentarer, önskar er en trevlig helg. See You!
Jag ryms minsann också i tältet.

HELA VECKAN LÄNGTAR JAG TILL FREDAG!

Hej därute, så var det äntligen fredag. I morgon kommer min mor på besök, då ska vi gå och titta på lampor på återvinningen. Sedan så har hon bakat god limpa med farinsocker som vi ska doppa till kaffet. På söndag så ska jag och några till spela sällskapsspel och ha det trevligt hos en före detta arbetskollega. Idag så slutade jag 12 och det var plusgrader när jag gick hem. Har städat lägenheten och nu så ska jag bara mysa och se på TV och lyssna på musik.I måndags och tisdags så var Lufsen dålig i magen, då fick jag rengöra honom vid tvättstället. Då satt Lady på toalettstolen och tittade och funderade vad jag höll på med. Lufsen jamade och var ängslig, men jag var ju tvungen att tvätta av honom. Då bet Lady mig i armen som om hon ville säga att jag skulle sluta med Lufsen, hon ville skydda honom. Det var ju gulligt. Hon bet inte hårt men ändå tillräckligt så att det kändes.Önskar er alla en trevlig helg. See You!

MITT HEM ÄR MIN BORG!

Hej därute, i fredags så städade jag ut julen här hemma. Men först så gick jag på återvinningen och köpte mig 2 nya fönster lampor.Det kostade inte så mycket och jag ville gärna ha 1 lampa i varje fönster nu när det är så mörkt ute.
Den här lampan hängde jag i sovrummet.
Fönsterlampan i köket är lite rund men avger ett mysigt sken tycker jag.
Så här blev det i vardagsrummet. Igår så åkte jag till min mor och då blev jag bjuden på fika och på tacos. Efter fikat klippte jag mamma, sedan så satt jag och såg på skidor en stund innan mor gjorde i ordning middagen.Vi satt även och bläddrade igenom gamla foton, det var roligt. Fotade av några stycken.
Jag tycker allt att jag ser lite busig ut.
Min förra katt som bodde hos mina föräldrar när jag flyttade ner till Stockholm. Hon blev 14 år.
En räv som smög runt knuten i mammas och pappas stuga. Den var inte folkskygg.
Jag 1 år.
Uppdukat för tacos det är bara den som fattas, men den kom den också.
I morse då jag hade sovit färdigt, vid 9 tiden, så gick jag ner med julgranen och tog bort resten av julsakerna. Medan jag städade kom jag på idén att istället för att ha en massa skokartonger liggandes lite överallt som samlar damm där Lady brukar sova, så ville jag samla en bädd på en plats. Vilket resulterade i att jag gick på Lekia och köpte mig en borg i tyg som inte är så stort utan ryms i mitt sovrum. Den ger skydd samtidigt som det finns plats för katterna att sträcka ut sig. Jag blev så nöjd så.Har lagt ut madrassen som jag hade liggandes på golvet i sovrummet plus några filtar. De stortrivs. Ska bli spännande att se om de sover där inatt eftersom båda brukar sova tillsammans med mig nattetid.
Ha det gott. See You!

ETT NYTT ÅR!

Hej därute, på nyårsafton jobbade jag till 12, sedan var jag hos en väninna och åt nyårsmiddag med några andra vänner. Det var trevligt. Sedan jobbade jag till 12 igår och idag har jag varit ledig. Igår så blev jag sugen på att göra smörgåstårta, hade tänkt göra mig en liten men det blev en stor. Jag satte kräftost i botten, sedan satte jag gurka, pepparrot, räkor samt gräddfil och majonäs i det andra lagret. Sista lagret innan taket satte jag pickles. på tub Jag har skänkt bort smörgåstårta till vänner och bekanta. Resten har jag frusit in. På nyårsafton satt jag uppe och såg 12 slaget på Skansen, men även Grevinnan och Betjänten. Tack alla för kommentarerna som ni skickat, även Eva. Nu jobbar jag bara 2 dagar till 7 till 12, sedan är jag ledig 3 dagar. Det ska bli skönt, då ska jag ena dagen äta hos min mor och en dag ska jag städa ut julen.Men vill vänta med det en vecka till. Ha det gott. See You!
På väg att bli en smörgåstårta.
Färdig.
Nam, nam. Kan ju avslöja att efter jag hade fryst in bitarna, skulle jag spara en bit till idag. Då hade jag varit så alert igår kväll att jag även frös in den biten. ( Måste ha varit väldigt trött). Så det fick bli pizza istället. Så kan det gå.

RSS 2.0