LANDET!

Hej därute. Var ut till landet och sov i husvagnen i gårkväll. Jättemysigt. Det var lite kylslaget på morgonen men det stod man ju ut med. Plockade Vass till katterna. Idag på väg hem så åkte jag och mamma till Jula och köpte en ny strykbräda. Det kom några skurar i morse men de gick över. Nu ska jag äta och sedan ska jag förbereda för arbetet imorgon. Ha en trevlig kväll. See You!

SOLEN SKINER!

Hej därute. Idag skiner solen från en klarblå himmel. Jag har gjort lite ärenden och varit ute med Lufsen på gården. Det är lite svalare idag så man kan vara ute en liten stund. Min andra katt har varit ute på balkongen en liten stund hon också. Har inte så mycket att förtälja mer än att det är varmt. Hoppas att ni får en bra dag alla. See You!
 

VARMT!

Hej därute. Jag förstår om ni ligger och pressar i solen men det gör inte jag. Jag tycker det är besvärligt med värmen. Fast man inte utför något arbete så sitter man och svettas. Nåja, man ska inte gnälla. Man får tänka på den här värmen när det är - 20 grader och halka. Snart är det ju löning och då ska jag inhandla sånt som man behöver. På lördag åker jag ut till moderns stuga och då skulle vi visst kolla om det kommit blåbär. Katterna svettas och håller sig inne. Igår regnade det lite grann, såg att det hade öst ner i Stockholm. Då får man sjunga som Robert Broberg att Vatten, stan är full av vatten. Ha det så gott i govärmen. See You!

HELGEN!

Hej därute. I går kom min mor förbi en sväng och hälsade på. På morgonen var jag ute med Lufsen på gården. Då kom en pojke fram till mig och började prata om katten.Han skulle sedan med sin pappa på tivoli här i stan. Det har ju varit Boden Alive och det har varit trevligt för alla som har velat. Men jag har inte riktigt haft råd även om det har varit gratis. Dessutom har det varit stekhett ute. Ventiliationen är dålig i min lägenhet så det har inte hjälpt att ha öppet vädringsluckorna. På kvällen så har det varit svalare. Hoppas att ni alla får en skön dag. See You!

VILKEN SVETTIG DAG!

2 städningar på jobbet, samt 2 promenader till affären. Mosig i huvudet av all värme, samt 2 gånger ut med katten, det är det jag pysslat med sedan jag kom hem. Mina katter fick kokt skinka ikväll så de ligger nu och sover. Ska snart se på en film sedan blir det väl att krypa till kojs. Får sovmorgon imorgon. Ha det så gott. See You!
 
 

JOBBDAX!

Hej därute. Idag är min första arbetsdag och det blir en kväll. Jag längtar verkligen efter att få börja jobba igen. Har varit nere i tvättstugan och nyss så har jag dammsugit och vaskat så det luktar gott. Det är svalare ute idag.  Nu ska jag ta och äta lite lunch. Ha en trevlig dag. See You!

NYTT BORD!

Hej därute. Idag så har jag haft främmande av min mamma, vi fikade först och sedan gick vi en långpromenad och hämtade vidjor till katterna. Sedan öppnade vi några fönster och vädrade ordentligt. Vi stekte hamburgare och när mamma skulle åka så fick jag se på TV en Herrgård som jag har besökt en gång. Det var kul att veta att jag varit där. Annars så har jag myst i soffan. Jag är bara ledig imorgon och sedan så börjar jag jobba igen. Ska bil skönt.
Hoppas att ni alla inte rinner bort i värmen. Ha det bra. See You!

MYS I SOFFAN!

Hej därute. Igårkväll kom ett efterlängtat regn. Lufsen kunde sitta en stund på balkongen iallafall. Idag så ligger han och jag och myser i soffan och tittar på en serie som jag har. Lady går omkring och knorrar och myser hon också. Imorgon får jag främmande. Hoppas att ni alla får en trevlig dag. See You!

TORSDAG!

Hej därute. Idag så har jag pysslat med lite av varje. Sytt , plockat vidjor till katterna samt varit en sväng på stan. Det har varit varmt och skönt. Här kommer fler bilder från Skellefteresan. See You!
 
 

RESA TILL SKELLEFTEÅ!

Hej därute. Jag har varit och hälsat på en väninna in Skellefteå i 3 dagar. Vädret har varit underbart och vi har haft det trevligt. Ätit god mat och haft trevligt umgänge. Här är lite bilder från resan. See You!
 
 

STUGAN!

Hej därute. I går och idag så har jag varit i min mammas sommarhus. Där har jag träffat mina släktingar. Vi fikade tillsammans, jag och några till tog en promenad. Vädret har växlat mellan regn och solsken. Jag kom hem på eftermiddagen idag. Imorgon ska jag bara ta det lugnt innan jag åker till Skellefteå på måndag. Där blir jag tills på onsdag. Katterna ska få sällskap under tiden. Just nu lyser solen och det hoppas jag att den gör hos er andra också. Ha en trevlig kväll alla. See You!

RÄVASTEN!

Hej därute. Igår var jag till Rävasten och fikade. Det var trevligt. Det är så gammaldags och mysigt där inne. regnet öste ner men det gjorde ingenting. Gjorde bort att slänga min gamla julgran efteråt för den var så sliten.
Ska få en ny till julen. Hoppas att ni får en trevlig dag. Ska på stan nu. Imorgon åker jag ut till stugan och husvagnen. Ha det så trevligt. Ska bara mysa idag. See You!

REGN!

Hej därute. Idag så har det stormat och regnat ute, var ut en sväng på stan och då höll jag på att blåsa bort.
När jag kom hem så var det bara att ta av sig de blöta kläderna och låta de torka. Fick besök vid 2- tiden och på eftermiddagen har jag lagat lite mat. Imorgon ska jag med några vänner till Rävasten, det blir trevligt. Då får vi fika gott. På torsdag så ska jag tvätta och på fredag åker jag ut till stugan igen. Över natten. Nu ska jag mysa framför TV:n en stund. a det gott. See You!
 
 

SOMMARBILDER FRÅN IDAG!

Hej därute. Igår kväll åkte jag ut till min husvagn och var där över natten. Satt och såg första halvlek i fotboll, men sedan så gick jag och lade mig i husvagnen. Sov till 20 i 8 på morgonen. Det var skönt. Sedan gick jag på en promenad och tog lite sommarbilder. Här är lite axplock från de. Vädret är som om det skulle komma åska. Ha en skön kväll. See You!
 
 

LAZY DAYS!

Hej därute. Idag ska jag bara ta det lugnt och softa. Jobbade så hårt igår så jag vill ta det lugnt idag. Det har regnat inatt, men nu har solen börjat titta fram igen. Kan verkligen inte klaga på semestervädret den är gången. I helgen är det Öjeby marknad, men jag vet att det blir 10 timmar minst med mina mostrar och modern, och det vill jag inte göra idag. Får gå på skördemarknaden i augusti istället. Hoppas att ni får en mysig dag. See You!

SNABBT JOBBAT!

Hej därute. Före klockan 14 idag så hann jag städa, duscha, hämta vidjor, cykla till coop och handla. Göra lasagne i ugn samt varma smörgåsar i smörgåsgrill. Jag var även ute med Lufsen nästan 1 timme. Det har varit så bra väder idag. Det har blåst ljumma vindar. Jag klev upp vid 09:00. Det var skönt att få sova ut på morgonen. Ikväll så ska jag göra räksmörgåsar till mig själv. Katterna ska få fisk. Hoppas att ni har det bra, Trevlig afton. See You!

RSS 2.0