HÖST!

Hej därute, i förrgår kom så äntligen tvättmaskinen. De upptäckte dock att sladden var för kort till eluttaget. Men den står i badrummet så att jag ändå kan tvätta. Bodenbo har skickat en order till en elfirma som ska komma och flytta eldosan närmare väggen. Igår så passade jag på att tvätta all smutstvätt, och det var så skönt. Har även varit på stan igår med mamma och köpt en torkställning som jag kan ha ståendes i vardagsrummet. Där finns det ju gott om plats.
I söndags så gick jag en promenad till Dollar Store, där inhandlade jag inget speciellt, bara någon enstaka sak. På vägen hem fotade jag lite träd för jag tyckte att det var så vackra färger.
Igår bjöd jag mamma på palt som jag gjort själv, och oj vad gott det var. Jag har sett fram emot palt i en månad. Sedan blev det kladdkaka lite senare, men både jag och min mamma konstaterade att det inte ska bli kladdkaka på ett tag. Vi kände båda att det var för sött. Idag är jag ledig för jag jobbar helg och jag ska lägga upp mina julgardiner som jag ska ha i vardagsrummet. I år blir det inte någon julgran på grund av en viss fyrfotad vän, men det är det värt. Däremot så ska jag sätta upp julstjärnor samt ljusstakar och naturligtvis julgardiner och någon enstaka prydnadssak. igår lade jag färdigt mitt pussel med skönheten och odjuret. Det andra pusslet ska jag vänta med att lägga. Önskar alla en fortsatt trevlig vecka och en trevlig helg. See You!

HELGBESÖK!

Hej därute, i fredags så var mamma och hälsade på mig och sov över en natt. De kom från Johanssons rörfirma och satte rör så jag kan koppla in min tvättmaskin sedan när den kommer. Jag bjöd min mamma på pajen med jordgubbar och hallon och vit choklad. Den blev mycket god. Mamma och jag gick en promenad senare samma eftermiddag och lade undan en toppmatad liten maskin. På vägen hem gick vi förbi en godisbutik och köpte hem lite gott. Jag bjöd min mamma på räksmörgåsar på kvällen.
Jag har beställt en glasvägg från Bodenbo som de lägger på hyran för en billig summa. Det är bra att ha så det skyddar tvättmaskinen från väta. Igår kom ett av pusslen som jag har beställt, så nu sitter jag som klistrad vid köksbordet. Maja och Lufsen har det bra, och i helgen så är jag ledig i 3 dagar. Skönt. Veckan som jag har varit hemma behövde jag verkligen. Känner att jag fått nya krafter och ork. Ha det gott och tack alla ni som kommenterade förra inlägget. See You!

SJUKSKRIVEN!

Hej därute, i lördags när jag jobbade delad tur och slutade 12 så gick musten ur mig totalt, både i hjärnan och i kroppen. Jag har en längre tid varit förvirrad på jobbet. Saker och ting blev för mycket, och på söndag sjukskrev jag mig. Hade även så ont i en hälsena så jag hade svårt för att gå på jobbet. Igår ringde jag chefen och sa som det var, och hon tyckte jag skulle vara hemma tom nästa måndag och inte tänka på jobbet över huvud taget och vila upp mig. Så nu är jag hemma och laddar batterierna den här veckan. Katterna är naturligtvis glada över att jag är hemma. I slutet av förra veckan så ställde jag in min säng i sovrummet. Och jag sover mycket bättre där.
Idag så kom Året Runt i min brevlåda och det finns mycket korsord i den. Jag lägger även pussel och har beställt 2 nya 1000 bitars pussel i fredags som ni ska få se. Är verkligen nöjd med dessa. Annars så ser jag på TV och försöker att bara vila hjärnan samt göra saker som jag tycker om. Önskar er en fortsatt trevlig vecka och avslutar med lite bilder från den gångna veckan. Fontänen som jag fotade tog jag när jag slutade 22 på lördag. Tyckte det var så vackra färger. Ha det gott. See You!

LUNCH MED ARBETSKOLLEGA SAMT BESÖK!

Hej därute, förra veckan så var jag och lunchade med en före detta arbetskollega. Det blev en dagens lunch bestående av currymarinerad kycklingfilé med fetaoströra. Det var toppen. Vi pratade och hade det trevligt. På vägen hem så köpte jag en lika dan duk som jag har till bordet vid sängen.
På lördag kom en moster till mig på besök för att titta på hur fint jag har fått det. Jag bjöd på wienerbröd med pekannötter och god fyllning. När hon varit någon timme så gick vi en sväng på stan och då köpte jag 2 par vantar samt en stor och mysig halsduk i mohairgarn. Jag bara älskade den. På vägen hem så gick vi förbi hennes lägenhet så att jag fick hämta ett par gardiner som jag skulle få. Jag blev jättenöjd och det blev mycket ljusare i vardagsrummet.
Igår var det 4 månader sedan Lady somnade in. Oändligt saknad men aldrig glömd.
Idag så har jag varit och skrivit på papper att de får dra 30 kronor mer i hyra för att jag ska skaffa en tvättmaskin så småningom. Bodenbo har skickat en order till en firma som de samarbetar med. Sedan lade jag färdigt mitt nya pussel för bara en liten stund sedan. Jag jobbar i helgen. Ha en fortsatt skön vecka och helg. See You!

RSS 2.0