VÅRTECKEN!

Hej därute, förra lördagen så var mamma på besök. Då promenerade vi i det vackra vädret. Vid 3 tiden på natten steg jag upp och fotograferade månen, det var så vackert med fullmånen.
I fredags så klippte jag mig, det var skönt, och igår så åkte jag och hälsade på mamma, vi gick ner till pappas grav men det gick inte att gå fram till stenen, för det var så mycket snö. På vägen dit så såg vi några vårtecken. Bland annat en myrstack med full aktivitet.
Tidigare i veckan kom jag på iden att göra lite finare urnor till Lady och Lufsen. Jag hittade ett par gamla fotografier på de och sedan klistrade jag fast de på respektive urna. Jag tyckte det blev fint.
Önskar er alla en fin söndag. See You!

GLAD PÅSK!

Hej därute, idag gick jag av min arbetsvecka klockan 12. Strålande sol och Maja har legat och myst med mig i sängen en stund. Imorgon kommer min mamma och då så ska vi äta påskmat. Det blir trevligt. Igår när jag kom hem från jobbet så mötte jag en granne som var på väg 2 veckor till kanarieöarna. Lät ju skönt, men jag föredrar att vara i Sverige. Tycker att jag har så trevliga grannar. I veckan så har jag varit på vårdcentralen och tagit lite prover. Ett prov skulle jag ta hemma och jag var och lämnade in det igår efter jobbet. De hade tagit fel rör så jag blev tvungen att boka en ny tid för provtagning. Hoppas att ni alla får en skön Påsk. Jag fick ett så stort och fint påskkort från en barndomsvän.
Lägger ut lite bilder på mina katter, en del har jag visat förut, men jag tycker de är så söta. Ha det gott.
Maja får vara med på bild nästa inlägg. See You!

SNÖ SNÖ SNÖ OCH ÅTER SNÖ!

Hej därute, var ju på bio med mamma i söndags. Det var en hårdkokt action thriller med mycket skjutande tyvärr. Men det fanns ju en handling i den i alla fall. Vi var 6 stycken i lokalen. Under dagen hade jag bjudit mamma på god lunch, och sedan gick vi en runda på stan för det var så vackert väder.
I onsdags var jag ledig för jag jobbar i helgen. Då gratulerade jag en som fyllde år och sedan så gjorde jag vårlåda med västerbottensost. Den blev god. Just nu snöar det väldigt mycket. Men det måste ju komma ner för att det ska bli vår. Det blir ju varmare så småningom. Maja är så glad när jag är hemma.
Önskar alla en Trevlig Helg. See You!

BIOTIME!

Hej därute, imorgon så ska jag och mamma gå på bio och se en film som heter Ambulance. Tycker att det är så mysigt att gå på bio. Särskilt när man känner doften av popcorn.
Vet att en del har haft problem med att komma in i kommentarsfältet. Men nu har jag varit och försökt plocka bort det från mina kommentarsinställningar. Hoppas att det funkar. Vore trist om jag tappar läsare på grund av det. Tycker det är så roligt och blir glad när ni skriver och kommenterar min blogg.
Idag så ska jag bara pussla och mysa framför TV:n. Mamma kommer ju och sover över hos mig till måndag för bion börjar klockan 19, och då blir det väldigt sent att åka till Luleå sedan. Vädret har varit vackert men kallt i veckan. Maja mår bra och idag så ska jag göra en rätt i ugnen med fläskfilé. Önskar er alla en fortsatt trevlig helg. Nu är vi ju inne i April och tiden bara rusar iväg. See You!

RSS 2.0