JULAFTON!

Hej därute. Hoppas att ni alla haft en trevlig jul. Själv så har jag firat den med nära och kära ute på landet. Det var strålande sol på vägen dit och kallt. En ren sprang över vägen strax innan vi var framme.Det bjöds på glögg och god mat. Fick träffa både kusiner och kusinbarn. Det var jättetrevligt.
En mystisk trappa, undrar om tomten bor där.
Det såg så mysigt ut när man kom dit. Kom hem sent och sedan var det bara att gå upp 5 och jobba 7 till 17. Idag så är jag ledig för jag jobbar helgen. Har haft det mysigt och gjort 2 långpannor med pizza samt torsk i ugnen med ingefära och vitlök. Igår så gick jag och köpte mig en fotpall på Jysk för jag sitter inte skönt i min bäddsoffa, den börjar vara sliten. Gissa om katterna slogs om pallen i början. Avslutar med lite fina bilder på Lady. Ha det gott. See You!
O, Helga Natt!
Min nyinköpta fotpall med Lady på. Hon ingick inte i priset ändå var det rabatt.

FRÅN MIG OCH KATTERNA EN RIKTIGT GOD JUL!

Hej därute, tack för de uppmuntrande kommentarerna som jag fick när jag hade varit sjuk. I dag så har jag varit och julshoppat lite julklappar. Jag mår bra nu och är laddad inför julafton då jag ska träffa släktingar och fira julafton ute på landet. Det blir så mysigt. Hoppas att ni alla får en riktigt God Jul. See You!

VIRUS!

Hej därute, i veckan så hade jag främmande av mina släktingar här på julfika. Det blev mycket lyckat. Jag bjöd de på mycket gott efter fikat. Det var uppskattat. I helgen var det tänkt att jag skulle jobba, men jag har haft herpes som brutit ut med feber och förkylning som följd. Jag har ändå gått och jobbat i veckan fast jag har känt mig sjuk. Men i fredags var jag så pass dålig att jag valde att stanna hemma och kurera mig. På fredag så låg jag nästan hela dagen. I fredags morse när jag drog upp persiennerna såg jag planeten Venus. Den lös väldigt starkt. Det var vackert. Vädret ha legat på - 20 grader hela veckan, men nästa vecka så hade de lovat varmare. Imorgon så är det ju precis 1 vecka kvar till julafton, då så skall jag fira den med de som var hos mig i veckan på julfika. Önskar er alla en trevlig söndag. Och tack alla för era kommentarer. Det känns roligt. See You!
Lady under granen innan främmandet dök upp.
Tilltugg efter fikat.
Lite presenter som jag fick av främmandet.
Planeten Venus.

STATSRESA!

Hej därute, igår så åkte jag till Luleå och tog en fika med mor. Vi var även in på Gilla- butiken i Luleå, och oj vad mycket saker de hade. Köpte band som jag gjorde små rosetter av som jag satte på paketen som mina gäster ska få på onsdag. Sedan så köpte jag 2 vackra julpåsar som jag har framme som prydnad. Vi gick och fikade på Börje Ohlssons konditori, där åt jag en god toast med kaffe och en godbit efteråt. Köpte även 2 tesorter. När jag stod i kön så hörde jag en röst som sa min mammas namn, då var det min kompis som var med mig och tittade på stjärnorna i stjärnkikaren. Innan jag gick till bussen och skulle åka hem så gick vi in i en butik och där köpte jag mer vackra pumlor till granen. Expediten var väldigt trevlig och skämtsam. När jag kom hem gjorde jag färdigt paketen och sedan så satt jag och mös framför TV:n. Såg bland annat Christer Lindarws avskedsshow, den var bra. Idag så har jag varit på stan och handlat inför onsdag och på tisdag blir personalen bjuden på jullunch på jobbet, jul buffée. Det brukar vara gott. Imorgon så ska jag sjunga med kören. Önskar er en fortsatt trevlig dag. See You!

TORSK MED INGEFÄRA OCH CITRON!

Hej därute, i helgen tog jag upp julgranen och julgranspyntet efter att jag och mamma hade varit på stan så jag fick köpa mig en ljusstake samt julgrans belysning. Katterna tyckte att det var väldigt intressant.
Så här blev resultatet. Sedan så gjorde jag färdiga matlådor under helgen. Bland annat torsk med ingefära och citron, här kommer receptet: 1 torskpaket ( fryst) 1 msk inlagd ingefära 1 burk champinjoner 2 pressade vitlöksklyftor salt peppar 4 ostskivor VITSÅS! 2 dl mellanmjök 1 msk pressad citron salt peppar Gör så här: Lägg torsken i en smord eldfast ugnsform salta och peppra. Lägg inlagd ingefära över torsken. Häll champinjoner samt pressad vitlök över. Gör vitsåsen och häll citron i såsen och smaka av med salt och peppar.Häll såsen över fisken. Avsluta med att lägga ostskivor över. In i ugnen i 1 timme, mellersta falsen i 225 grader.Servera med ris eller bandspagetti.

RSS 2.0