Nya köksstolar!

Hej därute, idag så fick jag stolarna som jag beställt. När jag packat upp de och ställt de vid mitt köksbord så uttryckte jag ett Wow. Stolarna passade ihop med mitt köksbord. De är jättesköna att sitta i och rejäla och stabila. Katterna har inte varit och utforskat de ännu. Firman som kom och levererade stolarna tog mina gamla med sig. Nu kommer jag att sitta varje dag och njuta mat och dricka.
I förrgår så fick jag serien om Poldark som jag beställt, sedan så köpte jag ett nytt täcke. Det känns så mjukt och skönt när man ligger under det.
I måndags sjöng jag med kören. Det var en sommardag och jag tog på mig en snygg outfit.
I morse när jag var ut med soporna så hörde jag ett skrapande ljud och då var det kurre ekorre som nyttjade fasadklättring. Han var inte så pratsam men nöjde sig med att sitta stilla medan jag fotade honom. Tur att mina katter inte hade upptäckt honom. I går så var de från Bodenbo och lagade mitt element i vardagsrummet. Det har droppat så mycket från det. Men det blev bra till slut.
. Jag arbetar i helgen så jag får lite motion. Avslutar med lite bilder på mina pälsklingar. Önskar er en Trevlig Helg. See You!

INTRESSANT HELG!

Hej därute, i lördags så cyklade jag till Vacker Tass, där så har de en avdelning med garner och då köpte jag lila virkgarn och en nål. Har inte virkat på flera år, har inget mönster men jag virkar fasta masker. Det ska bli en bordslöpare till köksbordet. När jag var klar så cyklade jag till Bodens Möbelaffär. Där fann jag 4 köksstolar som jag sedan beställde hem. För en liten summa kommer de med de nya stolarna, samt tar de gamla och slänger de på soptippen här i Boden. Praktiskt eftersom jag inte har någon bil att frakta bort stolarna med. Det är stolar i oljad ek och man sitter jätteskönt.
Dynorna är av mörkgrått tyg så dynan på bilden stämmer inte. Idag så har jag äntligen kunnat sola i min solsäng, jag åt en glass och avnjöt ett gott te på balkongen.
I kväll så ska jag sjunga och på onsdag är jag ledig för jag jobbar helg. När jag kom hem från jobbet idag så hade det kommit en kallelse till Sunderby Sjukhus för att koppla 3 elektroder till en EKG mätare 1 dygn. Dagen efter så ska jag tillbaka samma tid och koppla bort det. Tur att jag är ledig de dagarna så att jag slipper ändra tid. Besöket kostar ingenting och det är ju bra. Ibland så ska man ha tur. Önskar er alla en skön fortsatt vecka. Var rädda om er och håll avstånd. See You!

FÖNSTERPUTS OCH VÅRSTÄDNING!

Hej därute, i går så fick jag ju vara ledig för jag bytte tur med en annan arbetskollega. Då steg jag först upp och åt en god frukost. Sedan kom tanken att jag skulle göra bort att putsa fönstren igår istället för till helgen då jag är ledig. Sagt och gjort, så började jag. Jag putsade både insidan, mellan fönstren samt på utsidan. Sedan tog jag fram lite somriga och ljusa gardiner.
Sovrummet
Köket
Sedan så passade jag på att rensa ut i en garderob, och så hade jag dessutom tvättstugan. Lufsen var lite dålig i magen då jag kom hem på lördag eftermiddag och han hade dragit runt på flera ställen. Jag blev tvungen att duscha av honom stackarn. Oj vad han jamade och skrek. Sedan sprang han runt i lägenheten och lyckades dessutom riva ner en blomkruka .Nåja, tur att det inte händer så ofta. Jag kokade fisk till de igår och det brukar stoppa upp i Lufsens tarm. Visar lite bilder på Lady.
Idag när jag hade slutat jobbet så gick jag förbi Jysk för att se om de hade några överkast. Jag hittade detta som blev uppskattat av katterna.
. Önskar er en trevlig vecka. See You!

JOBBARHELG!

Hej därute, idag är jag ledig för jag jobbar helgen. Vi går ju in i ett nytt schema nästa vecka, och då hade jag sådan otur så jag skulle ha jobbat 7 dagar i följd inklusive helgen. Men jag hade sådan tur så jag fick byta en dag med en annan arbetskollega. Känns skönt att kunna vara ledig någon dag när man jobbat helgen. Igår så gick jag ner i källaren för att hämta upp solsängen och lägga ut mattan på balkongen. Det är ju fortfarande väldigt kallt men det är ju ändå soligt så man får vara glad åt det.
I söndags så var jag på ett konditori här i stan och då köpte jag en toalettrulle. Det är en bakelse med browniebotten, hallonsyltmousse och chokladbitar i. Sedan så är den täckt med vit marsipan.
Den var god men väldigt mäktig. Man går inte och köper den så ofta. Jag köpte en toalettrulle och bjöd en arbetskollega och hon tyckte också att den var mäktig. Det är mysigt nu när det är ljust på kvällarna och när man cyklar hem från jobbet och har slutat 22 så är det väldigt ljust. Nu har vi ju den bästa tiden på året framför oss tycker jag. Önskar er en trevlig helg. See You!

FULLT ÖS!

Hej därute, igår så åkte jag till veterinären med Lady. Hon hade tecken på smärta i gommen. Ringde Boden Taxi på morgonen och ville boka en bil till 7:30. Fick meddelandet att det var fullbokat den tiden. Ringde då en arbetskollega och frågade om hon hade möjlighet att ställa upp. Det var samma arbetskollega som hämtade mig då Lufsen skulle munsaneras och hon kunde ställa upp, puh!
Hon hade inte så allvarliga Forlangrepp än, men en inflammation i nedre delen av munnen i tandköttet. Det var antagligen den hon kände av. Jag fick nytt foder och de vill att hon går ner från 5.9 till 4 kg. Men det kommer ta ett bra tag innan hon kommit till idealvikten. De skrapade tandsten och polerade tänderna. Jag fick åka hem vid 10. Sedan kom arbetskollegan tillbaka och hämtade mig. Gav henne pengar för besväret. När jag kom hem så tog jag fram min cykel. Ska börja cykla till jobbet nu. Tidigare i veckan så hade vi uppträdande med kören i Stora kyrkan. Det var Live sändning och man kunde gå in på Facebook och titta och samtidigt önska psalmer. Vår kör uppträdde med 3 sånger. När jag kom hem så åt jag upp resterna av pizzan som jag hade köpt tidigare på dagen. Den var god.
I söndags så möblerade jag om i vardagsrummet, det blev snyggt och inte lika kalt som förra gången eftersom jag hade satt kökssoffan samt hade tältet till Lady. Den här gången hade jag dessutom en större TV. Det tog mig några timmar. Vardagsrumsoffan är hemsk att flytta och jag har fått blåmärken
Idag så har jag lagat kalops och senare idag när jag grattat en vän så ska jag göra fläskfilégryta med körvel och coctailtomater. Jag kan ju lägga upp det receptet senare. Ha det gott. See You!

LITE TIDSFÖRDRIV!

Hej därute, idag är det första dagen som jag är symtomfri från min förkylning. En kompis ska komma förbi i eftermiddag och hämta en handelslista. Sedan så ska hon handla till mig så att jag klarar mig över helgen. Choklad, chips, ostbågar och annat viktigt som man kan behöva. Skämt å sido så ska jag även få inhandlat mat. Lady har sakta börjat gå ner i vikt, och mår bra. I måndags så beställde jag en film som jag inte har sett på över 20 år. Men den är så bra, så jag beställde den på discshop, och då fanns det bara ett exemplar kvar. Och igår så kom den. Det är en film från 1946 med bland annat Mai Zetterling, Alf Kjellin och Stig Järrel. Den heter Iris och Löjtnantshjärta och handlar om en Löjtnant och en hushållerska som blir kära i varandra. Stundtals får man skratta, men den får ett tragiskt slut när löjtnanten omkommer i en olycka. Musiken i filmen är väldigt vacker och det är bra skådespelare. Såg den 3 gånger igår. Filmen är bara 1timme och 24 minuter, så man somnar inte i alla fall.
Jag tycker att de är så söta ihop Mai Zetterling och Alf Kjellin. Lady och Lufsen har hållit mig sällskap under min förkylning, och igår när jag tittade på filmen så lyckades jag fotografera Lufsen när han höll mig sällskap. Psst: Kan avslöja att även han tittade ibland.
Jag har plockat fram tältet igen, till Ladys stora förtjusning. Nu i dessa coronatider så får jag väl krypa in i tältet i sommar och läsa en bok under min semester.
Ibland känner man för att sträcka på sig. Igår var det ekorrjakt när en ekorre sprang förbi mina fönster. Då vaknade jaktinstinkten på katterna. Önskar er alla en trevlig helg. See You!

RSS 2.0