LEDIG EFTER JOBBARHELGEN!

Hej därute, idag så var jag och hälsade på min mor och då gick vi ner till miljögården som de har i närheten.
Där  fikade  vi, bland annat varm toast med champinjonstuvning och vitlök. Efter det så träffade vi en som mamma känner och hon pratade jättelääänge. Hon hade en söt cockerspaniel. Helgen har varit trevlig med bland annat 40 årskalas som jag var bjuden på. Där fick man smörgåstårta och marängtårta. Satte mig vid ett bord där några av mina gamla arbetskollegor satt. Det var trevligt. Jag kände inte så många där. Jag blev hämtad av en som jag känner. Han hade kört in på gården, och bilen kände jag inte igen. När jag kom ut ur hissen så såg jag en som som stod parkerad utanför. Men jag kände inte igen honom för han hade mössa på sig. Han tutade och vinkade varpå jag också vinkade och skulle börja gå iväg. Då tutade han igen och då förstod jag att det var rätt person. Jag hade på mig en svart klänning och ljuslila kofta till. Lägger ut lite bilder från i helgen samt idag. Ha det så gott. See You!
 
Min lilla kelgris som ville ligga i famnen när jag kom hem idag.
Min nyinköpta hårtork.
Hertsöskolan som jag gick högstadiet i.
Hertsö centrum med Hertsökyrkan där jag konfimerade mig.
Miljögården där vi fikade.
Min gamla pulkbacke som jag använde flitigt på vintrarna när jag var liten. Idag var det många barnfamiljer som var där och hade korvgrillning bland annat.
I mittersta huset bodde jag från 1976 på vintern till 1991.

LÖNING!

Hej därute. Igår fick jag ju lön. Gav mig iväg på stan tidigt och handlade. Sedan så hämtade jag ut klockan som jag lämnat in. Senare på dagen så passade jag på att klippa mig. Det var skönt. Jag passade även på att inhandla en hårtork som har 2 munstycken. Ska testa den senare idag . Nu blir det till att föna håret varje dag. Såg sista avsnittet av dokumentären om Olof Palmes sista timmar. Den var ruggig. Man kommer ihåg exakt vad man gjorde den morgonen som det hade hänt. Idag skiner solen, och jag ska bara ta det lungt innan jag ska iväg och jobba kväll. Jag jobbar i helgen. Ska på 40 årskalas imorgon. På måndag så ska jag iväg och hälsa på min mamma.
Då ska vi bland annat gå och fika på en miljögård som Luleå Kommun har. Det är gammalt trägolv och mysigt hela huset. Där ska vi fika och se på djuren som de har där.Hoppas att ni alla får en trevlig helg. See You!

LITE TREVLIGA BILDER FRÅN HELGEN SAMT IGÅR FÖRMIDDAG!

Hej därute. Igår efter att jag varit på Norrigården så gick jag och mitt sällskap till Veckans Allehanda. Först så gick vi förbi en butik som ramar in tavlor, sedan gick vi som sagt till en Second handbutik.Där låg det en ensam och övergiven nalle slängd i en låda. Jag tyckte synd om honom och köpte honom för 10 kronor. Idag känner jag mig mycket piggare. Här kommer lite bilder från helgen. See You!
 
Lite sällskap medan jag syr på mina tavlor är ju aldrig helt fel.
Vem döljer sig bakom toffeln. Är det en toffelhjälte?
Nej, men det är min lilla Lady i min toffel.
Jag har aldrig riktigt förstått vitsen med att alla katter ska ligga så trångt.
 
Tur att jag inte hade börjat använda den till något annat. 
Syrran ville också prova sitta hink.
 

MAGSJUK!

Hej därute. Var på en restaurang igår och åt salladsbufeé, men när jag kom hem på eftermiddagen blev jag sjuk.
Hade tänkt göra ett inlägg med flera roliga bilder. Men det blev inget med det. Jag åkte på magsjuka istället. Om jag orkar så går jag in i morgon och lägger ut bilder istället. Nu ska jag krypa ner under täcket igen. Fy. See You!

FÖDELSEDAG!

Hej därute. Här är det snöstorm men jag myser inomhus och firar att Lady och Lufsen fyller 5 år idag. Jag bjöd de på lite extra gott i morse. Det uppskattades. Tallrikarna var rensade efteråt. Jag sjöng för de Jag må ni leva också. Lufsen har legat hos mig nedanför fötterna sedan igår kväll. Då och då klev han upp på min mage och spann och slickade mig på händerna. Han brukar puffa mig i handen då jag stryker honom. Lady har legat på en stol i vardagsrummet. Igår var mamma på besök. Vi gick på stan en stund och jag köpte mig en kofta som är lila som jag ska ha på mig nästa helg. Sedan gick vi hem och åt vitlöksbaugetter med potatissallad och rostbiff till. Det var jättegott. Idag ska jag inte gå ut något, men imorgon ska jag gå ut och äta lunch med 2 stycken.
Hoppas att ni alla har en trevlig dag och slipper snöoväder. Kram på er alla. See You!
 
JA MÅ DE LEVA I MÅNGA MÅNGA ÅR. 
 

ÄNTLIGEN LEDIG 3 DAGAR!

Hej därute. Idag jobbade jag till klockan 13. När jag kom upp till en våning där jag brukar jobba så kom en gammal gumma med rullator. Hon sa att hon trodde att jag var vid 20 års ålder. Då kramade vi om varandra och jag tackade och sa att jag var glad över hennes gissning. Vädret har varit som en vårdag, jag gick först och plockade en vidja till katterna. Sedan var jag bara in och lämnade vidjan, så gick jag till COOP och handlade lite. Sedan gick jag hem och åt lax på spenatbädd med ost och tagliatelle med ägg. Supergott. Sedan frossade jag i godis och ostbågar. Resten ska jag nog spara till imorgon, då får jag se om jag tittar på melodifestivalen.Annars kan ni väl gissa vad jag gör istället. Just det! Syr på katt tavlan. Men ikväll ska jag bara ta det lugnt, ska snabbstäda här för mamma kommer på besök. Går nog in imorgon också och läser bloggarna som jag följer. Hoppas att ni får en riktigt skön fredagkväll. Ha det så trevligt. Kram och See You!

TRÖTT MEN GLAD!

Hej därute. Idag så har jag jobbat till 10 i 4. När jag skulle gå hem så smsade urmakaren att bordsklockan som jag lämnade in var färdig. Åh, vad lycklig jag blev. Den kunde spela melodin igen som fanns i klockan. Jag skulle även få köpa en nyckel som passade till den. Klockan har min mormors morfar ägt, så den är väldigt gammal
På väg hem från jobbet så gick jag förbi urmakaren och frågade om han ville spela upp melodin för mig, så jag kunde höra. Det gjorde han.Jag skulle få hämta ut den nästa vecka. Nu sitter jag bara och myser. Jag kan erkänna att jag ätit lite godis idag, men då får jag hålla igen en tid. Nu ska jag snart se på TV. Myspys på er alla. Kram och See You!

LEDIG MEN HELT SLUT!

Hej därute, har varit ledig idag och solen har varit framme och det har varit skönt att ta sig en promenad på förmiddagen till affären. Först skulle jag in på Apoteket och handla. Men när jag kommer till kassan upptäcker jag att mitt kontokort är i fel jacka. Så det var bara och knalla iväg hem och hämta det. Jag hade före det varit i tvättstugan och satt igång 2 tvättmaskiner. Medan jag tvättade färdigt åt jag hamburgare med pasta och god sås till. Men när jag druckit 2 glas mellanmjök fick jag springa på toaletten. Efter det skulle jag dammsuga lägenheten efter katterna, då fick jag VÄRLDENS KRAMP i magen. Kunde inte böja mig ner utan var tvungen att djupandas, allt medan smärtan tilltog och jag började kallsvettas. Jag var tvungen att stå upp och vänta flera minuter innan värken släppte. Måste nog sluta dricka vanlig mjölk och börja dricka laktosfri mjölk.Det var riktigt obehagligt.
Hur som helst så har det varit skönt att vara ledig idag, även om jag inte kunnat släppa tankarna på jobbet.En dag ledig när man jobbat långhelg är alldeles för lite. Men till helgen är jag långledig.Hoppas att ni får en trevlig kväll. See You.

JOBBARHELG!

Hej därute. Nu jobbar jag helgen igen och då kommer det att vara tyst på bloggen. Det är snöstorm ute, men jag har ändå gjort mycket nytta idag. Bland annat storstädat inför helgen. Jag jobbar kvällen och det blir till 21. Skönt att bara behöva jobba 5 timmar. Sedan har jag delad tur imorgon, då får jag vila 5 timmar, skönt. Då ska jag sova.
Hoppas att ni alla får en trevlig Alla hjärtans dag. Och blir ordentligt uppvaktade. Önskar er alla som läser en trevlig helg med gemenskap. Kram. See You!
 
 
Lufsen 4 veckor.
Måste jag vara på bild igen.
 

LEDIG ONSDAG!

Hej därute, idag har jag varit ledig och det var så skönt. Jag har myst med katterna och sovit ut länge. Jag gick en sväng på affären och sedan var jag och hämtade nya vidjor till katterna. När jag gick ut med Lufsen en stund på dagen, så kom hemtjänsten körande till en granne. Hon klev ur bilen och kom fram och tyckte att jag hade en så vacker katt. Lufsen var inte ens rädd för bilen när den kom. Hon berättade att hon också hade 2 katter. Vädret har varit varmt och jag har naturligtvis sytt på min tavla. Nu så ska jag duscha och mysa framför TV:n. Och äta lite gott. Ha en trevlig och underbar myskväll ni också. Kram på er. See You!

Åh vad roligt!

Hej därute. Nu har jag börjat jobba igen efter min semester och det har bara gått bra. När jag kom hem strax efter tre nu på eftermiddagen så började jag sy igen på tavlan. Sedan har jag sytt fram till halv sju i kväll. Timmarna bara flyger iväg när man syr, men ack så det är roligt. Jag har det färdiga motivet bredvid mig för att se att allt stämmer. Katterna har tålmodigt legat och väntat på att jag ska sluta sy. Men i början ville Lady som vanligt ligga på mönstret, så det blev lite fajt. Men till slut så gav hon upp och gick och lade sig på kökssoffan. Imorgon så börjar jag klockan fyra på eftermiddagen, så då får jag ha sovmorgon. Nu ska jag bara sitta framför TV:n och mysa. Hoppas att ni andra också får en trevlig kväll. See You!

ÄNTLIGEN ÄR DEN KLAR!

Hej därute. Kan ni gissa vad jag har gjort. Jag har nyss sytt färdigt tavlan som jag skrivit om så länge. Jag har ramen till tavlan så nu är det bara att lämna in den. Jag ska köpa glas till den för annars blir den lätt blekt av solen. Igår var jag hos min mor, och imorgon är sista dagen på min semester. Men det har varit roligt, här kommer lite bilder. Hoppas att ni får en trevlig morgondag. See You!
 
Det är räknade korsstygn utan efterstygn och knutar. Jippi, äntligen färdig.
 
Lite bilder från gårdagen.
 
 
 
 
 
 

TORSDAG!

Hej därute, torsdag och min sista semesterdag. Hade hoppats hinna sy färdigt på tavlan, men jag hinner inte idag, det är så mycket att räkna. Men det får ta den tid det tar. Har umgåtts med några vänner idag på fika och det var trevligt. Lufsen ligger för ovanlighetens skull på min lilla stol i hallen. Han är riktigt söt där han ligger. Imorgon så ska jag åka och hälsa på min mamma och bli bjuden på mat. Ska samtidigt besöka pappas grav. Vädret har varit kallt idag men vackert. Blir nog en tidig kväll ikväll för jag ska upp klockan 7 imorgon bitti. Nu blir det dusch och mys framför TV:n. Ha en trevlig kväll. See You!
 
Måste inspektera så matte har bra redskap när hon diskar.

VACKER ONSDAG!

Hej därute. Idag skiner solen. På morgonen när jag steg upp så visade termometern -15 grader. Nu klockan 13 så är det -3. Det är nog för att solen börjar värma. Syr för fullt på min änglatavla. Ska försöka bli färdig med den i morgon kväll eller imorgon natt. Jag lägger ut bilden på tavlan så fort den är färdig. Har ni ätit några semlor än?
Jag har inte ätit en enda semla och jag är inte så förtjust i marsipan. När jag var barn så brukade jag bara vilja ha grädde på semlorna som mamma gjorde. Köper man färdiga på konditori kan man ju inte börja be de plocka bort mandelmassan. Men när mamma gjorde semlor så vispade hon grädden tjock och sedan lade hon ett tjockt lager på bullen. Mums, det var supergott. Igårkväll gjorde jag ju lite färdiga matlådor. Nu tänkte jag springa på stan för att köpa en liten present till en kompis som flyttat in i hus, och som jag ska besöka imorgon.Sedan så ska jag göra korv i ugn med äpple, senap och ost på. Sedan så ska jag göra ugnspannkaka. Sedan har den är dagen också passerat revy. Tiden går fort fast man har semester, eller hur. Ha en trevlig dag. See You!
 
Matte är så trist. Sitter bara och syr hela dagarna. Lika bra och ligga här så jag inte blir kammad. Hoppas att hon inte ser mig.

PITEÅRESAN!

Hej därute. Jag vill börja med att berätta att jag läste tråkiga nyheter på morgonen i en blogg som jag följer. Den som skrev bloggen kämpade mot cancer och nu har hon avlidit. Det känns så tragiskt och sorgligt och hemskt.. Igår var jag till Piteå och gick på stan med mamma. Solen sken och vi gick in på ett konditori och fikade. Vi strosade omkring i affärer och jag lyckades hitta en armbandsklocka som jag inte tänker använda annat än för privat bruk. På kvällen låg jag och tittade på en DVD film som jag har och den var 3 timmar lång. Nu på morgonen så har jag bara tagit det lugnt. det är så skönt att inte behöva stressa. Ha en trevlig dag. See You!

RSS 2.0