ÄNDRADE PLANER!

Hej därute, idag inleder jag min jobbarhelg. I går så var jag ledig och det var jätteskönt. I och för sig så städade jag lägenheten, men det är skönt att ha det bortstädat när jag jobbar helgen. Igår på kvällen så ringde jag resebyrån och hade lite frågor kring bokningen och då fick jag reda på att jag inte kan boka förrän tidigast i januari, det låg för långt fram i tiden. Så nu så får ni hålla er på halster, var och hämtade ut en bok i söndags som jag hade beställt om ett resmål jag verkligen skulle vilja till. Titta och njut:
Har börjat sy en tavla som jag ritat ut mönstret på själv. Börjar tycka det är jobbigt att räkna och se rätt när jag syr räknade korsstygnstavlor, har börjat se sämre. Idag så njuter jag bara tills jag ska åka i väg och jobba.Imorgon så är det löning, då går jag och äter på croissant om det finns möjlighet. Ha en trevlig helg. See You!

BIOBESÖK!

Hej därute, i torsdags var jag och hämtade ut mitt pass. Det tog inte mer än 4 dagar så var det fixat
I fredags så var jag och lunchade med en före detta arbetskollega, då åt jag kebabkött med 3 olika sorters sallader. I den ena salladen var det linser och det var ju nyttigt. Jag blev väldigt mätt. Efteråt så gick jag förbi Röda Korsets second handbutik, då hittade jag en soffprydnad i form av en morot med armar och ben, jag kunde inte motstå den så jag köpte den. Den passade bra hos mig.
På fredagen var jag även och köpte en poster och ram och satte upp tavlan i hallen, där har jag inte haft något, så det har sett kalt ut på väggen ovanför klösträdet. Så här blev det.
Innan jag gick hem efter lunchen så gick jag förbi biografen, hade ändå inte några speciella planer för lördagen, och då blev jag sugen att gå och se Downton Abbey. Serien har ju gått på TV och detta var en film. Hade ingen att se bion med men jag har gått ensam på bio förut, det är lika mysigt som med sällskap. Jag betalade den via nätet och sedan så gick jag och hämtade ut biljetten.
Här kommer lite bilder från igår då jag besökte bion:
Om cirka en månad så ska jag och den som jag ska åka med boka resan. Jag vill inte avslöja var det blir förrän den är bokad och klar så att allt har gått i lås, men då får ni veta mitt resmål. Ha en trevlig måndag, See You!

SKÖN VECKA!

Hej därute, har varit ledig måndag och tisdag. Det har varit skönt. I måndags fotade jag mig för pass och sedan bakade jag en blåbärstårta som blev jättegod.
Sedan på kvällen så började jag i kören igen. Det kom en ny medlem i gruppen. Det var ju trevligt. Igår så kom en kille från Vidars och ordnade så jag kunde se på TV igen, det var tydligen en standby knapp som var avslagen på baksidan. Har tryckt där tidigare men det har inte hänt något. Ja, ja nu kan jag ju se på TV igen. Man känner verkligen att TV:n är ett sällskap. Lägger ut lite bilder på fina servetter i guld som jag köpte förra veckan.
Har beställt en bok om mitt resmål, som jag ska berätta om lite längre fram när resan är bokad. Boken kostade över 300 kronor och jag var tvungen att betala i förväg på grund av att många beställt udda böcker och sedan inte hämtat ut de. Men den skulle komma inom en vecka. Så kanske på fredag. Mamma kommer till mig på lördag, då ska vi gå på stan. Hon skulle titta på ett par byxor. Sedan ska jag bjuda henne på både hemmagjord pizza samt att hon ska få smaka tårtan. Det blir trevligt. Jag jobbar bara 3 dagar den här veckan. Idag och imorgon så jobbar jag 17 till 22, och på fredag 7 till 12. Sedan så är jag ledig lördag och söndag, det känns lite glassigt. Önskar er alla en fortsatt trevlig vecka. See You!

LEDIG TORSDAG!

Hej därute, idag så gick jag och handlade ingredienser till vegetarisk pizza. Den blev jättegod.
Eftersom jag fortfarande inte fått min TV lagad så har jag börjat pussla igen på slottspusslet som jag köpte under min semester. Mellan 9 och 10 på morgonen lade jag färdigt slottsbilden, så nu är det bara himmel kvar. Lade över handdukar över pusslet för att det inte skulle komma fettfläckar när jag stekte.
Katterna ville också bygga pussel med mig.
I lördags var jag på pingstkyrkans secondhand butik. Då hittade jag en docka som matchar min lampa i vardagsrummet. Sedan bjöd jag mamma på pizza.
Köpte även en ytterkruka som jag tyckte var så fin.
I helgen jobbar jag, önskar er alla en trevlig helg. See You!

TRASIG TV, HÅRFÄRGNING SAMT TANDLÄKARBESÖK!

Hej därute, i veckan så har det hänt mycket. På tisdag var jag till hårfrisören och klippte mig kort och färgade håret. Det var skönt med lite kortare, hade ju tänkt spara till långt hår men ändrade mig.
Sedan gick jag till ett gatukök och köpte mig ett skrovmål. Jag kände mig så mycket gladare när jag hade klippt mig, och jag tyckte att alla om jag mötte var glada tillbaka.
Dagen efter så gick jag och skulle handla på COOP, på vägen tillbaka så tänkte jag att jag skulle slinka in på Eurosko och se om det hade kommit in några nya höstskor. Det slutade med att jag köpte dessa:
Igår när jag kom hem från jobbet och skulle sätta mig framför TV:n så var TV.n död. Det fanns inte ens ström i den och allt var i ordning plus vägguttaget. Då ringde jag till Vidars och bad de skicka någon att komma och försöka laga den, har ju 12 månaders garanti. Idag cyklade jag förbi med serienummer och allt till TV:n plus kvittot ifall de skulle glömma bort mig. Expediten såg märkligt på mig och menade att om han som svarade igår sa att han skulle göra en beställning så gör han det.Men han drog en kopia på kvittot samt fick numret på TV:n så få se hur länge jag får vänta. Idag så hade jag äntligen fått en tid hos tandläkaren för grundlig undersökning samt röntgen och förnyelse av tandvårdsförsäkringen. Den höjdes inte så mycket. Dessutom hade jag varken hål på väg och allt såg normalt och bra ut, Ska få en ny tid om 2 och ett halvt år.Jippi!!!! Annars så har jag dammsugat idag samt skurat golven. Är ledig nu i 3 dagar. Trevlig helg. See You!

RSS 2.0