JULFÖRBEREDELSER!

Hej därute, i torsdags var jag ledig för jag skulle jobba helgen. Då bjöd hon som ska resa med mig till Alperna mig på lunch på en kinarestaurang. Sedan gick vi på Inter Sport och tittade på skor. Där köpte hon ett par som hon tänker gå in tills vi åker nästa år. Sedan gick vi på Jysk och där köpte jag en mini ljusstake och då blev jag så sugen på att börja julpynta. Efter Jysk beslöt vi oss för att åka förbi Dollar Store.Där hade de hur mycket julpynt som helst och julklappsförslag. Det blev droppen, så när jag kom hem igen gick jag ner i källaren och hämtade julgranen. Efter mycket bök så fick jag upp den. Hade köpt lite mer julgranspynt, så jag klädde granen samt köpte mer kulor till den för jag tyckte att jag hade för lite. Så nu har jag framme allt, samt nya julgardiner i köket och i sovrummet.
Idag så gick jag en rask promenad till djuraffären och köpte kattsand samt fyra förpackningar kattfoder så nu kan katterna ha det bra. Jag skurade ur kattlådorna när jag kom hem. I fredags så var det ju tänkt att Lady skulle på återbesök. Men med tanke på hur hon mår i dagsläget samt att hon går ner i vikt sakta men säkert som hon ska göra, beslöt jag mig för att avboka tiden. Lady mår hur fint som helst, och är så pratsam och busig och jag vill inte plåga henne i onödan. Så jag bad om att få återkomma. På söndag så ska kören uppträda i stora kyrkan och då ska jag vara med. Önskar er alla en fortsatt trevlig vecka. See You!

ROLIG OCH INTRESSANT HELG!

Hej därute, i lördags åkte jag till Luleå för att titta på julklappar. Jag och mamma gjorde sällskap. Vi gick bland annat förbi en TE shop i Smedjan och där fick jag syn på en jättefin burk med vintermotiv. Vi frågade kvinnan som expedierade vad den kostade, men hon var tvungen att dra ut ena disken och hämta en trappstege för att kunna ta ner burken och titta på priset. Jag var sugen på att köpa den men kände att den var lite för dyr nu i dagsläget och bad om att få återkomma. Jag och mamma gick i lite andra affärer i samma galleria, och under tiden pratade vi om burken. Då beslöt vi oss för att mamma skulle ge mig den i julklapp. Så vi gick tillbaka till Te shoppen och skulle köpa den. Vi var borta bara en liten stund. Men då visade det sig att någon redan köpt just denna burk, men hon hade 2 på lagret i källaren, och sa att hon kunde hämta de. Expediten blev tvungen att dra för gallret och låsa och sätta upp en skylt där det stod Kommer Strax. Jag och mamma kände oss besvärliga, och vi förklarade för kunder som kom dit att vi var orsaken till att det var stängt, men folk var glada och trevliga ändå. Efter ca en kvart kom hon tillbaka och då kunde vi köpa det vi skulle ha, sedan gick vi på Börje Ohlssons och skulle fika, då var funktionen att betala med kort trasig, så då beslöt vi oss för att gå på en Thai restaurang i stället. Och det var trivsamt och trevligt. Dämpad belysning samt sköna soffor.
För 99 kronor kunde man få äta hur mycket man ville, sedan så fick man glass och friterade bananer till efterrätt om man ville. Vi var ensam när vi kom. En stund senare kom ett helt idrottslag med ledare som skulle till en idrottshall.
Vi gick sedan i lite andra affärer, och innan jag for hem så gick vi förbi en godisbutik. Där köpte jag ordentligt med godis. Jag passade också på att fota från stan. Det blev fina bilder.
På fredag så ska jag på återbesök med Lady, då så ska de ge henne lugnande och ta urinprov samt gå in med ultraljud och titta på njurarna, men hon verkar då pigg. Önskar er alla en trevlig vecka, See You!

SKÖN FREDAG!

Hej därute, idag så har jag varit flitig och putsat både insidan mellan fönstren och utsidan på köks och vardagsrumsköket. Sedan städade jag. Solen sken och det var inte så många grader ute. Sedan så gick jag till en väninna och lämnade Svensk Damtidning. Har suttit en stund framför TV:n och myst och ätit godsaker. Lady mår bra och jag väger henne varje morgon för att se till så att hon inte ökar i vikt. Jag möblerade lite i köket idag, vilket resulterade i att köket blev större. Tycker att det är roligt att ändra.
En kompis som jag inte träffat på länge ringde mig idag, det var roligt. Hon föreslog att vi skulle ta en fika någon gång. Imorgon ska jag åka till Luleå och möta upp min mamma, vi ska gå och titta på julklappar som jag önskar mig, bland annat en pyjamas. Sedan så ska hon bjuda mig på fika. Önskar er alla en skön helg.
Så här skönt mår Lady.

BÄTTRE VECKA!

Hej därute, En busig och pigg och pratglad katt är resultatet av att jag bytte foder till katten. Hon äter med god aptit och det är jag tacksam för. Var ju tänkt att vi skulle till veterinären nästa vecka men jag ska boka den till veckan efter. Då kan jag också följa med.Lägger ut bilder från dagen hon var sjuk, samt bilder på hur hon ser ut nu. Ser ni vilken skillnad. Inte samma katt.
Så här ser hon ut idag.
I går så var jag och mamma på Dollar Store och på återvinningen och på återvinningen köpte jag en röd lampa med guldfot, och oj vad jag älskar den. Den ger ett så mjukt sken i hallen. Tidigare i veckan bytte jag även gardiner i sovrummet och det blev också bra faktiskt. Idag var jag och hälsade på en släkting och hon bjöd på te och gott fika. Sedan visade hon böcker som hon har om Venedig och då fick jag ta hem och låna dem. Önskar er alla en trevlig kommande vecka, och tack alla som skrivit kommentarer till mitt förra inlägg. See You!
Lampan som jag köpte igår.
Sovrummet som det blev när jag bytte gardiner.

DRAMATISK LÖRDAG!

Hej därute, på lördag så var det ju tänkt att jag skulle uppträda med kören. Men strax innan jag skulle gå iväg blev Lady akut sjuk och började få spasmer. Jag blev jätterädd och ringde efter min moster som bor här i Boden. Hon kom med en gång,för jag ville inte vara ensam. Hon hade mått illa under dagen. Och hon var jättekonstig i blicken. Vi for till Djursjukhuset i Gammelstad och de öppnade åt oss. Vi åkte taxi dit. När vi kom in fick vi komma med en gång. Det visade sig att hon hade 22 i socker och långtidssockret var också väldigt högt. De klämde och kände på henne, och då verkade hon ha ont i buken. Hon var väldigt spänd där. Hon hade även feber. De trodde att hon fått diabetes och jag skulle få komma på återbesök på måndag. Som tur var så var jag ledig då. De gav henne smärtstillande och vätska i en spruta. På söndag så låg hon på filten i buren hela dagen. Jag fick mata henne och se till att hon fick i sig vatten. På måndag så åkte jag och min mamma in med Lady. Då visade det sig att blodsockret låg på 8.6. Även det långtidsverkande blodsockret låg mycket lägre än i helgen. De sa att jag inte behöver ge insulin så länge hon ligger under 10 i socker. Har försökt att sticka henne och ta blodsocker och hon försöker hugga och blir ilsken. Jag har fattat beslutet att så länge hon verkar frisk och jag väger henne dagligen så vill jag inte plåga katten med att sticka i henne. Tycker att det är bättre att ha en lugn katt som får piggna till än att hon blir stressad och jag blir huggen. Nu är hon pigg och äter och dricker normalt. Det är inte samma katt som i lördags. Hon har druckit väldigt mycket vatten innan lördag. Nästa onsdag så ska hon på återbesök och då ska de ta ett urinprov samt gå in med ultraljud och se på njurarna för njurvärderna var en aning förhöjda och det tror de är åldersrelaterat. Helt klart är att någonting hände i Ladys kropp på lördag men det var inte diabetes utan något som påverkade kroppen starkt. Nu håller jag stenkoll på hur hon mår samt hur hon dricker och äter. Ha det gott. See You!.

UNDERBAR SEMESTER!

Hej därute, i tisdags så åkte jag till Piteå. Det var trevligt, tyvärr var maten inte så god som vi åt men det var jag inte ensam om att tycka. De har stängt vårat favoritcafè i Piteå så det var ju en besvikelse. Det blev lite inhandlat. När jag satt och vilade mig på en bänk i Småstaden kom en kollega som jobbar natt. Det var trevligt. Jag kom hem ganska sent. Här kommer lite bilder därifrån.
I onsdags så var jag och klippte mig och färgade håret. Det blev bra. Sedan så gick jag på Croissent och åt en lunch. I torsdags bjöd jag en vän på tacos och tog med mig alla ingredienser till henne. Det var trevligt och gott.Igår så var jag och hälsade på min mor, och hon bjöd på hemmagjord pizza, sedan åt vi vattenmelonsorbet. Vi var och tände ljus på min pappas grav. Jag tog några bilder på vägen dit för det var så vackert. Idag så ska jag uppträda med kören på en minnesgudstjänst. Imorgon så ska jag steka kycklingfilé och rulla in de med sallad, tomat, gurka, ost och lite dressingar och lägga i tacosbröd.. Har aldrig testat att göra det förut. Man kan sammanfatta min semestervecka som snart är slut att den varit mycket trevlig. Hoppas att ni får en fortsatt trevlig Allhelgonahelg.

RSS 2.0