DÅ VAR DET DAGS IGEN!

Hej därute, har jobbat idag också och det var -20 grader kallt. Brrrr. Nåja, det gick bra att jobba ialla fall. Efter jobbet gick jag på affären och unnade mig godis och snacks, sedan bar det av till pizzerian för en pizza. Det var gott det. Har julpyntat och jag har unnat mig en chokladjulkalender som börjar gälla på fredag. Hoppas kunna hålla mig till dess. Har pratat med min kompis från skellefteå och med mamma. Nu myser jag bara framför TV:n och har det skönt. Förutom att jag har ont i en stortå pga förhårdnader. Så på lördag så blir det fotbad. Lika bra att ta det då för på fredag så har jag många sysslor att stå i med hela dagen, ska bland annat klippa mig. Önskar er en trevlig kväll. See You!
 
 
 
 
 

TREVLIG LÖRDAG!

Hej därute, idag så var mamma här och hjälpte mig bära upp julsakerna färdigt från det andra förrådet. Sedan så gick vi en tur till affären och jag bjöd på varma smörgåsar. Sedan så satt vi och tittade på en film om systrarna i Gallejaur. Nu i kväll så var jag in på youtube och då har någon lagt ut hela filmen där. Den är bara 42 minuter. Det ser så mysigt ut när de mjölkar kor och hässjar hö som förr i tiden. Extra roligt blir det eftersom jag själv har varit där. Åker nog dit nästa sommar också. Det har varit väääldigt halkigt ute och Lufsen började tugga direkt när jag kom upp med julgranen ( som jag stoppat undan i en garderob till senare i december) på granen. Sedan så bjöd jag mamma på mitt hemlagade godis. Bland annat plombutdragargodiset. De som jag gjorde med polkagris. Nu ska jag lägga mig för kvällen, är fortfarande slut i kroppen efter förkylningen. See You!
 

LITE BILDER FRÅN SENASTE DAGARNA!

Hej därute, idag så har det regnat ovanpå snön så idag så var det bambi på hal is. Igår så snöade det och drev väldigt kraftigt och var ca -5 grader. Igår så fick jag även en blomkruka som en arbetskollega gjort om och satt folie och spets runt om, gissa om katterna var intresserade. Den blev jättefin. Jag satte plastjulblommor i den. Ikväll blir det till att mysa framför TV:n och sedan så ska jag sova ut i morgon. Det ska bli skönt. Får främmande i helgen.
Ha en trevlig helg alla, See You!
Lufsen har fått vinterkräksjuka. Ser det ut som iallafall. När han ville upptäcka min present.
Så här såg det ut i förrgår när jag tittade ut genom fönstret.
 

ÄNTLIGEN LITE BÄTTRE!

Hej, har inte varit in på bloggen sedan i helgen för jag har varit så sjuk. Men nu så är jag äntligen på bättringsvägen. Var idag och hämtade ett läkarintyg och hoppas få gå gå och jobba på torsdag. Jobbar 7 till 12 både torsdag och fredag och är sedan ledig lördag och söndag. Då får jag vila upp mig. Det är som ett vackert julkort ute, hur mycket snö som helst. Jippi!!!!. Katterna pysslar om mig och ser till att hålla mig sällskap.  Går in någon annan dag på bloggsidor, nu så ska jag lägga mig för kvällen. Men tack ni som lämnat kommentar med krya på dig hälsningar. Det uppskattas. Ha en fortsatt trevlig kväll. See You!

DUNDERFÖRKYLD!

Suck, jag hade räknat med att gå och jobba igår men jag blev dålig redan på torsdag. Var fullt inställd på att gå och jobba men insåg att förkylningen bröt ut igår. Jag blev dunderförkyld, ögonen rann, näsan rann och feber och ont i kroppen. Så igår låg jag hela dagen. Fick bara i mig 2 rån på kvällen med kaviar på. Mums. Sedan innan jag skulle sova för kvällen så böt jag påslakan och örngott. Åh, så fräscht det kändes. Nu ligger jag och ser på vinterstudion och dricker glögg. Det är bra för halsen. Mamma ska komma förbi med lite nödproviant till mig och katterna för hon är bjuden på middag här i Boden. Ute snöar det och det är som ett julkort. Synd att man inte orka sitta uppe långa stunder. Nåja, jag får grotta ner mig under täcket. Doktor Lufsen och syster Lady hoppade upp i min säng flera gånger igår och tittade till mig. Så jag blev väl ompysslad.Tur att ingen ser hur jag ser ut kring ögonen då skulle de bli mörkrädd. Hoppas iallafall att ni andra får en skön lördag och söndag.See You!

KATTBILDER FRÅN IDAG!

Visst är hon stilig.
 

TILLBAKA!

Hej därute, ska gå in och läsa andras bloggar lite senare idag. Jobbar imorgon och helgen. Det har inte blivit så mycket skrivet på min blogg i veckan, men det beror ju på att jag har varit sjuk. Solen skiner och det är vackert ute. 
Kylan börjar så sakta få sitt grepp om Boden igen. Katterna håller mig sällskap och kollar var jag är i lägenheten.
Önskar er alla en skön dag. See You!
 

HEMMA OCH MAGSJUK!

Hej därute, tack alla för fina kommentarer om mina bilder från då jag var bebis. Tack även för kommentaren angående allhelgonahelgen. Gick till pappas grav med mamma och då började det ösregna, vi var dyblöt när vi kom hem. Men mamma bjöd på god paj efteråt. Igår så sjöng jag i kören, men innan jag for så åt jag middag. Plötsligt fick jag konstiga smärtor i buken. Tänkte att det går väl över. Kände mig konstig och när jag kom hem började jag må illa. Gick och lade mig tidigt. Imorse hade illamåendet inte gått över och inte magsmärtorna heller. 
Men jag gick till jobbet och vi satt på morgonmöte. Då kom första signalen att allt inte stod rätt till , men jag försökte ta det lugnt. Jag började mattsvettas och när jag kom till min första vårdtagare blev jag akut sjuk. Tänker inte gå in på några detaljer, men blev tvungen att gå hem efter 1 1/2 timme. Mår fortfarande illa, men har fått äta och behålla det jag åt. Magsmärtorna är nästan helt borta. Nu känner jag mig piggare. Tur att jag är ledig imorgon för jag jobbar helgen.Önskar er alla en fortdatt trevlig kväll.

FREDAGSMYS!

Hej därute, det har varit soligt och fint idag. Jag sitter bara här och njuter av att få vara ledig 2 dagar. Imorgon ska jag ha tvättstuga men annars så ska jag bara ta det lugnt. Igår när jag dammsög så blev Lady jätterädd och skulle hoppa från klösträdet i hallen. Brak, då tippade hela klösträdet fram mot motsatta väggen och gick sönder på flera ställen så jag blev tvungen att slänga hela överdelen. Nu har jag bara kvar första våningen, vilket katterna har deppat lite över. Just nu så har jag suttit och sett lite diabilder på väggen från när jag var nyfödd. Det är roligt. 
 
På söndag så ska jag besöka min mor och pappas grav, sedan så ska vi äta middag och fira pappas farsdag med att äta hemmagjorda bakelser, det blir gott. Hoppas att ni alla får en skön helg. see You!
Jag tycker att jag ser ut som 90 år på det här kortet, bildkvaliten är inte så bra på alla foton eftersom jag fotade bilderna som kom upp på väggen.
 
 
 
Många av kläderna har jag sparade som minne.
 
 
 
 

BAMBI PÅ HAL IS!

Hej därute,igår då jag jobbade delad tur så var det blixthalka, regn ovanpå is är inte någon bra kombination. Jag fick bland annat hålla fast mig i broräcket när jag skulle gå till lokalen, det var nämligen nedförsbacke. Sanden som låg där hjälpte föga. Jag hade broddar på mig men ändå. Eftersom jag för drygt 4 år sedan ådrog mig en kraftig hjärnskakning och en spricka i skallbenet så har jag väldig respekt för att falla och slå bakhuvudet som jag gjorde då. Jag fick hjälp av en arbetskollega som tog mig i handen. Nåja, dagen blev ju till ända som tur var, men jag var dyblöt om arbetsjackan när jag kom hem. I helgen så har det varit mycket tända ljus på kyrkogården nära mig, det har varit vackert. Imorse sov jag ut och sedan så gick jag till min närbutik och köpte ingredienser till eget godis, bland annat marsipankulor doppat i choklad och krossad mandel,samt polkagrisar övertäckt av choklad.
 
Nu ska jag lägga mig en stund och vila, sedan så ska jag sjunga med kören igen. De uppträdde i helgen men då jobbade jag ju. Önskar er alla en fortsatt trevlig kväll. See You!
 
En fetapizza som jag unnade mig  till lunch och så god den var.
Mysstund på mammas morgonrock.
chokladgodis.
Försök till att göra marsipangrishuvuden, nåja träning ger färdighet.
 
 
 

ALLHELGONAHELG!

Hej därute, idag så var jag förbi affären och köpte lite smågodis om det skulle ringa något utklätt barn på dörren.
Jag jobbar i helgen, och nästa helg tänker jag åka och hälsa på min mamma och samtidigt besöka pappas grav.
Kören har uppträdande i helgen men jag jobbar som sagt. Det har varit vackert väder ute men halkigt. Igår så gjorde jag en fläskkarré gryta med ris och den blev god. Önskar er alla en trevlig helg. See You!

RSS 2.0