Nya köksstolar!

Hej därute, idag så fick jag stolarna som jag beställt. När jag packat upp de och ställt de vid mitt köksbord så uttryckte jag ett Wow. Stolarna passade ihop med mitt köksbord. De är jättesköna att sitta i och rejäla och stabila. Katterna har inte varit och utforskat de ännu. Firman som kom och levererade stolarna tog mina gamla med sig. Nu kommer jag att sitta varje dag och njuta mat och dricka.
I förrgår så fick jag serien om Poldark som jag beställt, sedan så köpte jag ett nytt täcke. Det känns så mjukt och skönt när man ligger under det.
I måndags sjöng jag med kören. Det var en sommardag och jag tog på mig en snygg outfit.
I morse när jag var ut med soporna så hörde jag ett skrapande ljud och då var det kurre ekorre som nyttjade fasadklättring. Han var inte så pratsam men nöjde sig med att sitta stilla medan jag fotade honom. Tur att mina katter inte hade upptäckt honom. I går så var de från Bodenbo och lagade mitt element i vardagsrummet. Det har droppat så mycket från det. Men det blev bra till slut.
. Jag arbetar i helgen så jag får lite motion. Avslutar med lite bilder på mina pälsklingar. Önskar er en Trevlig Helg. See You!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0