STORFORSEN!

Hej därute, så blev det då dags för en resa igår till Storforsen. Vädret var bättre så det gick att köra. När vi kom fram kom en bekant också dit med bilen och slöt upp i vårat sällskap. Det var trevligt. Vi inledde dagen med att köpa oss en glass.Sedan började vi gå mot forsen. Medan vi åt glassen kom det mer och mer folk och de hade med sig både sina djur och eget fika.
Det finns sidostigar att gå på. En av de leder till branta klippväggar som en del brukar klättra upp till och hoppa från ner i vattnet. Så var det även denna gång. Jag passade på att filma klipporna för de är så vackra tycker jag.
Vi var 2 i sällskapet som sedan gick ända ner där forsen slutar. Det märktes att det är torka även i forsen för det var betydligt mindre kraft i forsandet och längst ner var det stora områden där det inte fanns något vatten.
Vi beslöt oss för att träffas vid hotellet i Storforsen för att äta lunchbufeé. Oj, vad god den var. Det fanns både rätter med kyckling och kött. Sedan hade de kryddiga korvar som jag jag tyckte var så god. Och så sallad och bröd förstås. När vi ätit färdigt så beslöt vi oss för att ta en liten promenad till kapellet som låg i närheten. Vi fick gå in i kyrkan, och då fick vi reda på att det skulle bli ett bröllop om en halvtimme. Men vi fick ändå gå och titta lite och jag hann ta några bilder från kyrkan.
En tavla i trä som jag tyckte var så verklighetstrogen.
När vi vara färdiga där och hade gått ut ur kyrkan, fick vi se brudparet komma gåendes, och hon var så söt med en vit klänning och fint uppsatt hår, och han var klädd i svart kostym. Bruden hade även en söt liten bukett i handen. Vi promenerade en bit till och sedan beslöt vi oss för att åka hem. Sent på kvällen kom det efterlängtade regnet, och det var skönt att höra det stilla regnet i natten. Avslutar inlägget med en bild på en grop som forsen har gjort. Ha en trevlig dag. See You!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0