FILMEN VAR JÄTTEBRA!

Hej därute, filmen jag gick och såg i går var jättebra. Det var inte så många i salongen, kanske 20 st. Men filmen lockade fram många skratt, det var många som var i 50 till 60 års ålder. Längst fram så satt ett gäng ungdomar.
De hade laddat upp med stora bägare med popcorn och så hade de dricka med sig. Personerna som det handlar om var ju på en färja , där hände det massor med roliga saker. Bland annat så fick Kjell Bergqvist en 84 årig jubilar på halsen. Men han dansade flera gånger med henne. Brasse träffade en gammal flamma, dottern till 84 åringen.
Den tredje försökte sig på karaoke och var riktigt duktig på det. Men det blev aldrig någon kvinna som ville ha honom. Musiken i filmen var väldig vacker. Det är en kvinna som var med i melodifestivalen för några år sedan som gjort melodin. Filmen är väldigt sevärd. De 3 männen råkar ut för vissa motgångar och det är spännande att se hur de hanterar sina livssituationer. Och framför vad de gör för att ändå leva ett bra liv på ålderns höst. Gå och se den, jag lovar er att ni inte blir besvikna utan får er många goda skratt. Ha det gott. Imorgon blir det Piteå, see you!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0