MORSDAG OCH BESÖK HOS LUNGOR I SUNDERBYN!

Hej därute, i måndags var jag på besök hos en läkare som sjukskrev mig tom 1/6, vilket jag verkligen behöver för att komma tillbaka till jobbet. Jag får vara ute och aktivera mig bara jag kopplar bort mitt jobb. Senare under dagen ringde de från lungkliniken i Sunderbyn och ville att jag skulle komma och hämta utrustning för att kolla om jag hade lungapneér under natten när jag sover och om jag snarkade. Jag har fått vänta i 3 år för att få komma och göra denna test. Det visade sig att jag hade en del apneér samt dålig syresättning men de bedömde inte att det var nödvändigt med behandling så det var ju bra. När jag var förbi en kompis så såg vi en duva på 1 ben. Herr duva var kring fru duva med 1 ben hela tiden. Efter en stund kom en bil och tutade åt de och då flög båda iväg. Fotade duvan.
På tisdag kväll fick jag främmande av en arbetskollega, vi satt och pratade länge och hade det trevligt. När hon gått hem och jag stod och borstade tänderna gick brandlarmet i trapphuset. Då visade det sig att det luktade stark brandrök från en av lägenheterna i källaren. En av mina grannar hade tagit en yxa och brutit upp dörren, om det var någon som var där inne. Det visade sig dock att det var torrkokning. Personen i fråga syntes inte till. De som bor i källaren är hyresgäster som ska träna att ha eget boende. Det brukar finnas personal då och då, men just denna kväll fanns det inte det. När brandmännen hade säkrat att det inte var någon fara för någons liv så fick vi gå hem igen. Grannen som bor i dörren bredvid mig önskade mig en god natt och sedan gick var och en hem till sig.
I fredags var jag och tog fler prover med anledning av att jag tillverkar för lite blodplättar, men läkaren som sjukskrev mig sa att han trodde inte att det var någon fara. Jag brukar tydligen ha perioder då jag tillverkar för lite, men jag ska ju ändå kolla upp det och ta fler prover. Igår var mamma hos mig och då åkte vi först till en blomsterträdgård. Där köpte jag en pelargon som var så söt.
Efter det köpte jag 2 bakelser som vi fikade hemma och mamma öppnade morsdagspresenterna. Sedan åkte vi till Elon och skulle titta på ny DVD spelare till mig. En minut innan de stängde gled jag och mamma in i butiken, och där köpte jag en ny. Senare på eftermiddagen köpte vi oss var sin pizza. Maja var så glad när mamma kom. Gick mamma på toa så satt hon utanför och väntade. Lägger ut lite bilder från den gångna veckan, bland annat fyren som mamma fick samt pizzan. Imorgon så ska jag träffa en annan arbetskollega på lunch och det blir trevligt. See You!

Kommentarer
Postat av: Hannas krypin

Skönt att du inte behöver behandling just nu för dina besvär. Jag jobbar på lungmedicin här i stan så kan tänka mig precis vilka utprovningar du fått göra. :-) Läskigt med brandlarmet, skönt att ingen kom till skada.

2022-05-29 @ 14:04:02
URL: http://hannaskrypin.se
Postat av: Jasmine

Fina vecka.
Hoppas att din hälsa blir bättre inom kort och att du vilar under din sjukskrivning.

(Svar) Tack för att du berömde mina matpajer.

Kram

2022-05-29 @ 16:09:12
URL: http://rosanatt.blogg.se
Postat av: Pauline Hurtig

oj vad länge du fått vänta, men skönt att de inte behövde behandlas!

2022-05-29 @ 19:51:39
URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Postat av: Henrik Olsson - Föreläsningar

Krya på dig! :)

2022-05-29 @ 21:34:13
URL: http://https://www.henrikolsson.eu
Postat av: lisa

Vad skönt att du fick koppla av i några dagar innan du går tillbaka till jobbet :)
Stackars lilla duva men hon klarar sig nog rätt bra ändå, huvudsaken hon kan flyga och sedan har hon ju herr duva som ser efter henne. :)
Vad länge du fick vänta på att göra testen för apne. Skönt i alla fall att det inte behövde behandlas :)
Ha en fin måndag kram

2022-05-30 @ 09:07:23
URL: http://familjenkaotisk.blogg.se
Postat av: Anna-Maria

Skönt att du slipper behandling för lungorna. Det är ju lite bökigt sånt där. Hoppas du får tid att ta det lugnt och varva ner ordentligt innan du börjar jobba igen.
Låter som att ni hade en trevlig morsdag också. :)

2022-05-31 @ 10:40:44
URL: http://www.annamarialundstrom.se
Postat av: Enna

Kul att ni kunde fira morsdag :)

2022-05-31 @ 12:24:10
URL: http://sayyeastofashion.blogg.se
Postat av: Carolina

Skönt att vara sjukskriven fram till idag. Hoppas att det gått bra på jobbet! Skönt att dina apnėer inte är för jobbiga så att de behöver behandlas. Hoppas att du får en fin fortsatt onsdag idag!

2022-06-01 @ 09:59:01
URL: http://knaset.com
Postat av: Jasmine

(Sent) Svar: Tack för din kommentar.
Kram

2022-06-04 @ 12:23:46
URL: http://rosanatt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0