ÄNDRADE PLANER!

Hej därute, idag inleder jag min jobbarhelg. I går så var jag ledig och det var jätteskönt. I och för sig så städade jag lägenheten, men det är skönt att ha det bortstädat när jag jobbar helgen. Igår på kvällen så ringde jag resebyrån och hade lite frågor kring bokningen och då fick jag reda på att jag inte kan boka förrän tidigast i januari, det låg för långt fram i tiden. Så nu så får ni hålla er på halster, var och hämtade ut en bok i söndags som jag hade beställt om ett resmål jag verkligen skulle vilja till. Titta och njut:
Har börjat sy en tavla som jag ritat ut mönstret på själv. Börjar tycka det är jobbigt att räkna och se rätt när jag syr räknade korsstygnstavlor, har börjat se sämre. Idag så njuter jag bara tills jag ska åka i väg och jobba.Imorgon så är det löning, då går jag och äter på croissant om det finns möjlighet. Ha en trevlig helg. See You!

Kommentarer
Postat av: Malin

Ska bli kul att se hur tavlan blir!

2019-09-26 @ 13:07:46
URL: http://maolions.blogg.se
Postat av: Jessica Högberg

Ser inte alls obehagligt ut... hoppas du fick vad du ville när lönen kom=)

2019-09-26 @ 14:38:20
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: Henrik Olsson - Föreläsningar

Åh, vilka fantastiska vyer! :)

2019-09-26 @ 19:46:31
URL: http://www.henrikolsson.eu
Postat av: Sara Ekman

Åh vad synd att du inte kunde boka än, men den som väntar på något gott <3

2019-09-26 @ 20:06:47
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Eva

Jättemärkligt detta! I över ett halvår har jag inte kunnat läsa din blogg, inga länkar har fungerat och det gick inte googla bloggen, men helt plötsligt fanns den igen! Blev jätteglad när jag hittade den igen, har haft en lång stund för att ta ikapp allt jag missat! Så roligt kunna se bilderna av dina fina katter, en stor behållning med bloggen, plus alla tips på mat när man inte kommer på själv vad man ska göra. Jag ser du har samma mat som jag till mina tre katter, för oss funkar det fint med den. Jag beställer från zooplus.se, 2st. fyrakilos för 858kr och fri hemkörning till dörren. Ett tips bara. Djursjukhuset i Gammelstad är duktiga men bra på att ta överpriser. Ska bli spännande se vart din resa går! Ha det jättebra! Med vänlig hälsning Eva

Svar: Tack för ditt svar, jag har saknat dig på bloggen.Skönt att du kom in igen hit för att se vad jag gör. Mvh Annika.
Annika

2019-09-27 @ 16:46:50
Postat av: Amanda (Swedish Passport)

Åh, ser ju verkligen helt magiskt vackert ut! Är det Schweiz? Eller Österrike? Någonting runt Alperna i alla fall skulle jag gissa på ;)

2019-09-28 @ 07:29:03
URL: http://swedishpassport.com
Postat av: Pauline Hurtig

Hoppas jobb helgen går bra!

Svar: Jo, jobbar till 22 idag, har delad tur.
Annika

2019-09-28 @ 12:40:10
URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Svar: Tack så mycket för din kommentar. Imorgon bär det av på Drömresan!
Kram

2019-09-28 @ 23:27:22
URL: http://rosanatt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0