PANNBIFFAR MED STING!

Hej därute, här kommer ett recept på biffar som jag provat att göra, de blev jättegoda. 1200 gram nötfärs 1 färsk chili finhackad 1 burk creme fraiche 2 ägg 2 tsk stark senap Salt Peppar 1 vitlöksklyfta pressad 2 tsk bong fond med smak av kött 1 dl mjölk 1 msk ströbröd Gör så här: Blanda mjölk och ströbröd i ett glas och låt det svälla en stund. Lägg under tiden köttfärsen tillsammans med alla ingredienser förutom bong i en bunke. Tillsätt salt och peppar efter behag.
Forma smeten till biffar med en sked och platta till med en gaffel. Stek biffarna gyllenbruna på båda sidor. Sätt ugnen på 200 grader och lägg de färdiga biffarna i en eldfast form. Låt skyn från stekningen ligga kvar i pannan och häll i ett glas med vatten och blanda i bong fond med smak av kött. Smaka av. Häll skyn över biffarna och låt eftersteka i ugnens mittersta fals i ca 20 minuter. Servera med makaroner eller potatis. Gott!
Måste avslöja att jag blev vrålsugen på en färdigpizza när jag hade slutat jobbet och det blev denna vegetariska. See You!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0